SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jedna se o htp 40kw. Ta kontrola sviti v mistech kde je tachometr, v leve casti oranzove. Bez serva bejvalej majitel jezdil urcite nekolik mesicu, tak co dal? Kdyz mi rekne osobni mechanik opravu za 14tis, mam mu verit ze nevymeni treba jen ten trw snimac? Nebo pokud se jezdi bez serva dele, tak je nutne vymenit vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 mozno staci doliat len servo olej, to si skusal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) kde vlastne najdu servo? pochybuju ze tam nebude jen kapalina, ale myslel sem ze je to servo elektro...tak jaka kapalina..nejak tem HTP prestavam rozumet je to rozdil oproti audi )) ps: ted jsem vymazal cyhby na vagu, nejaka spatna funkce katalyzatoru tam byla, spatna sonda 2, neco s napetim, pak sem ty chyby nakopcim. ted to pise nula chyb, servo jde lepe, ale ne dokonale, pri vetsim rejdu ztraci ucinnost. Vecer sem hodim cyhby z vagu do noveho tematu Editováno: 10. leden 2009, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jinak mam fabii Junior, ma tam servo vubec byt? kazdoapdne auto se chova tak jako by servo nefungovalo, dospelej chlap ma problem tocit volantem na miste...i za jizdy je to tak 10x tuzsi oproti kteremukoliv auto, tak to neni jako kdyz ridim s120 bez serva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Junior servo nemá tak sa nečuduj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 tak to je opravdu divne...mechanik rekl ze servo spatne je, mam juniora a po smazani zavad pres vag zmizla zavada kontrolky elektroniky a rizeni uz nejde tak moc ztuha jako driv ale o neco lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Junior má iný volant ako ostatné fabie tvarom aj velkosťou.Podla toho by si to mohol zistiť. Editováno: 10. leden 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 volant mam tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak servo tam podľa toho volantu nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) ehm, treba teda pre spravnu funkciu serva vymenit volant?? Editováno: 10. leden 2009, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 vite co me stve? ze mechanik rekl predchozimu majiteli, ze je spate servo, oprava 15tisc kc... a ten to predal dal me jako info... ted zjistuji ze tedy staci promazat veskera pohybliva ustroji rizeni a bude to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 podla mna tie chyby co si tam mal a to EPC co ti svietilo nemalo asi absolutne ziadny vplyv na tocenie. ja osobne som sa nestretol s juniorom ktory by mal posilnovac riadenia, aj ked nehovorim ze take nie su. ja viem ze mozne je vsetko ale nie je to len tvoj pocit??? keby tam bolo zle seervo a niekto by na tom chodil pol roka no neviem neviem...no a tiez by som na 100% neveril ani jednemu mechanikovi- nikoho nechcem urazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No pokud servo nemam jak jsme zjistili, tak jak to resit dal,nebo je ta priserna tuhost normal? Rekl bych ze je to tak dvojnasobne tuzsi oproti skodovce 120napr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Speedytuning tvoja fabka servo nema a je normalne ze ide volant tazko... a na 120 tke ved 120tka ma lahky predok... motor ma vzadu .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ano aj ja suhlasim. moj dojem bol tiez taky z na nasej starej 105 sa volantom tocilo lahsie ako na fabke bez seva no...ale mozes to skusit premazat pripadne pozret tie capy niekedy to pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Za vse muze prodejce,ktery mi pri prodeji rekl,ze je spatne rizeni,vymena prej 14tis. Uz jsem si na tu tuhost zvykl, alespon posiluji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 mi to taky kdysi svítilo a bylo to blbé čidlo oprava stála asi 2000,- ALE JÁ SERVO MÁM:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.