Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poslední měsíc mám problém se startováním někdy to chytne hned,někdy musím točit dlouho. V servise kontrolo valy jestli nepadá nafta a vše v pořádku. Vag taky žádná chyba. Děla to jak při studené tak teplém motoru. Dík za rady!

Upraveno od colins
opraveny nadpis -strtovani

termostat je v poriadku ?

• Autor

Nevím! Párkrát se mi stalo že po nastartování se rozblikala kontrolka teploty vody ale po opětovném nastartování zhasla!

termostat je v poriadku ?

Co ma spolocne termostat zo startovanim?????

• Autor

Zhavičky jsou zkontrolovaný jsou OK! Palivový filtr je vyměněn! Celý systém vedení nafty je zkontrolován! Přesto si to startuje jak chce!

• Autor

Zhavičky jsou OK!

• Autor

Tak dnes jsem to nenastartoval vubec!

• 2 roky později...

A startér se ti točí nebo je jakoby na umření? pokud začne točit hezky a pak pomalu umírá tak máš špatnou baterku .. je třeba zkontroloval Alternátor zda dobře dobíjí .. měl jsem to na svojem Altik mi nedobíjel musel jsem nechat vyměnit cívky a je to vpohodě .. nabít baterku a šlape zase jako nový .. ale může to být spousta věcí .. tohle je jedna z nich .. nebo přidřený startér by to mohl být .. ale to by ti časem vybíjel baterku i kdyby altik byl v pořádku .. takže by se obě věci motali v konečné fázi kolem baterky .. hodně štěstí :palec2:

A startér se ti točí nebo je jakoby na umření? pokud začne točit hezky a pak pomalu umírá tak máš špatnou baterku .. je třeba zkontroloval Alternátor zda dobře dobíjí .. měl jsem to na svojem Altik mi nedobíjel musel jsem nechat vyměnit cívky a je to vpohodě .. nabít baterku a šlape zase jako nový .. ale může to být spousta věcí .. tohle je jedna z nich .. nebo přidřený startér by to mohl být .. ale to by ti časem vybíjel baterku i kdyby altik byl v pořádku .. takže by se obě věci motali v konečné fázi kolem baterky .. hodně štěstí :palec2:

tys dělal rádce šalamounovi ne??? mě SDI v zimě sotva otočilo motorem ale chytlo ........ nejvštší průser dělá to, když se vymění palivovej filt do 400 kč ... když se podíváš na přírubu co vede do filtru jako přepad, tak levný filtry mají tu díru oválnou.... já sem vzal tenkou trubičku, filt z golfa II dal ho tam a přepadový trubky jsem spojil tou trubičkou a v pohodě to jelo..... zkus toto na 90% to dělá ten filtr

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.