klouzek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Poslední měsíc mám problém se startováním někdy to chytne hned,někdy musím točit dlouho. V servise kontrolo valy jestli nepadá nafta a vše v pořádku. Vag taky žádná chyba. Děla to jak při studené tak teplém motoru. Dík za rady! Editováno: 12. leden 2009, autor: colins opraveny nadpis -strtovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 termostat je v poriadku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klouzek Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nevím! Párkrát se mi stalo že po nastartování se rozblikala kontrolka teploty vody ale po opětovném nastartování zhasla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 termostat je v poriadku ? Co ma spolocne termostat zo startovanim????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pozri si to: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4575&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klouzek Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zhavičky jsou zkontrolovaný jsou OK! Palivový filtr je vyměněn! Celý systém vedení nafty je zkontrolován! Přesto si to startuje jak chce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak potom cidlo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4575&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klouzek Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zhavičky jsou OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klouzek Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak dnes jsem to nenastartoval vubec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kjuba Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 A startér se ti točí nebo je jakoby na umření? pokud začne točit hezky a pak pomalu umírá tak máš špatnou baterku .. je třeba zkontroloval Alternátor zda dobře dobíjí .. měl jsem to na svojem Altik mi nedobíjel musel jsem nechat vyměnit cívky a je to vpohodě .. nabít baterku a šlape zase jako nový .. ale může to být spousta věcí .. tohle je jedna z nich .. nebo přidřený startér by to mohl být .. ale to by ti časem vybíjel baterku i kdyby altik byl v pořádku .. takže by se obě věci motali v konečné fázi kolem baterky .. hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachabl Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 A startér se ti točí nebo je jakoby na umření? pokud začne točit hezky a pak pomalu umírá tak máš špatnou baterku .. je třeba zkontroloval Alternátor zda dobře dobíjí .. měl jsem to na svojem Altik mi nedobíjel musel jsem nechat vyměnit cívky a je to vpohodě .. nabít baterku a šlape zase jako nový .. ale může to být spousta věcí .. tohle je jedna z nich .. nebo přidřený startér by to mohl být .. ale to by ti časem vybíjel baterku i kdyby altik byl v pořádku .. takže by se obě věci motali v konečné fázi kolem baterky .. hodně štěstí tys dělal rádce šalamounovi ne??? mě SDI v zimě sotva otočilo motorem ale chytlo ........ nejvštší průser dělá to, když se vymění palivovej filt do 400 kč ... když se podíváš na přírubu co vede do filtru jako přepad, tak levný filtry mají tu díru oválnou.... já sem vzal tenkou trubičku, filt z golfa II dal ho tam a přepadový trubky jsem spojil tou trubičkou a v pohodě to jelo..... zkus toto na 90% to dělá ten filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.