Heretic Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jelikož jsem "chytře" před zimou nenalil zimní směs, tak mi pěkně zamrzl celý ostřikovací systém. Bohůžel nemam možnost dát auto do nějaké vyhřívané garáže, nemáte někdo nápad, jak se zmrzlé směsi zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dolít nemrzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dolej nemrznoucí, počkej až ti rozpustí led v nádobce ostřikovačů, pak by měla začít pronikat i do motorku. Tehdy můžeš kraťounce zapnout ostřikovače a zase nechat působit, tak pomalu rozmrazíš celý systém. Pokud si měl letní směs, tak ta nezamrzne do ničivého ledu, ale jen to krystalické kaše, pokud si měl jen čistou vodu, tak bych se už obával poškození systému, při současných mrazech tam budeš mít ničivý rozpínavý balvan ledu. Trysky a hadičky můžeš pro urychlení polévat studenou vodou, ta nic nepoškodí a i když je studená, tak bude mít něco kolem 10°C a led rozpustí. Pokud možno (i když vzhledem k tomu, že ti to je jedno a nechal si ostřiky zamrznout..) nepožívej teplou vodu, prudká změna teplot, může toho dost popraskat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Skus zaparkovat v podzemnych garazach, ci uz v nakupnom centre alebo niekde kde by mohlo byt teplejsie na par hodin, vystriekat a doliat nemrzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ono se to možná i podelší jízdě celkem zahřeje.. mám do -5 a ikdyž je venku mnohem ěvtší zima není s tím problém při jízdě, ptže v motorovým prostoru se to teplo trochu udržuje že a nádržka ostřikovačů je poměrně blízko.. hadičky sice už asi moc ne, ale to snad nějak pojede.. Teda pokud to není opravdu jen čistá voda. A s tím polítím studenou vodou, nevím, použil bych spíš vlažnou, studená voda dokáže během 10min pěkně zmrznout.. vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 vydrž má se oteplit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 JO, přes den mívám na teploměru 17°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jo, mam tam letní směs, myslel jsem, že mi to po delší jízdě roztaje, naleju nemrzku a bude to. Ten zbytek co je v nádobce ale ne a ne roztát. Zkusim tam nalít nemrzku. Ještě mi byla doporučena solná směs, nebude vhodnější pro roztátí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dadaček: a nespletl sis to? Kde se má oteplit? V Egyptě vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Romario: ne nespletl, počkej, až zase bude slunko, nebude pod mrakem, t to pak vyfotím to víš já su ze slunné Moravy, níže polženej takže když z podtoho smogu slunko vyleze je fakt krásně. Jinak do Egypta bych rááááááááád, jezdí tam i se škodovkama a benzín tam je, no slovo levnej je už tak moc nízký Editováno: 10. leden 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 solnou směs bych nedoporučil - sůl dokáře naděla pěknej bordel tu už bych spíš dolil lihem a nebo koupil rozmrazovač na skla a ten tam dolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jelikož jsem "chytře" před zimou nenalil zimní směs, tak mi pěkně zamrzl celý ostřikovací systém. Bohůžel nemam možnost dát auto do nějaké vyhřívané garáže, nemáte někdo nápad, jak se zmrzlé směsi zbavit? zkus natáhnout prodlužku a fén a zahřívat teda musím říci že ona přijde zima a nechápu jak někdo podcení takovou věc jako jsou zimní pneu nemrznoucí směsi do ostřikovačů a chladící kapaliny...... byl jsem teď v pátek v servisu a přijel borec s letníma a prý ať mu to přezují už mu to klouže tak kluci přezuli on si pro auto přijde bylo 12:15 a on ještě celý nasraný že musí být ve 14 hod. v Brně že jsou to debilové že to nedokázali udělat dříve.. nakopat takový lidi do ............ 9. Ledna přezouvat na zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kup si nemrzku, ohřej ji u topení (pootevřené víčko, jinak se nechutně nafoukne) a výsledek je zaručen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no mě taky zamrzly ostřiky světel a nádobka (sice to zatuhlo jen v -15t.C ale přece u A4 je 5 L v blatníku a asi 1L v motoráku a je to propojeno hadičkou, spodní jsem měl skoro plnou a i když jsem nalil zimní -30 tak se to prostě nemá jak promíchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kup si nemrzku, ohřej ji u topení (pootevřené víčko, jinak se nechutně nafoukne) a výsledek je zaručen Zahřátá nemrzka, to vypadá na nej řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Mam taky problem s kapalinou do ostriku, sice ne kvuli zime, ale nechci zakladat novy tema. Pritelkyni se v octe porad ucpavaj trysky. Ma jeste predfacelift, takze trysky stejny jak Š120L (fakt na chlup stejny :-) ). Uz dyl jak rok to musim pravidelne prostouchavat jehlou jinak z toho nic netece. Kdyz sem jednu trysku zkoumal zblizka, tak to vypada jako drobny krupicky - jako vodni kamen ale nevim kde by se tam vzal. Minimalne 2roky tam nebylo nic jinyho nez smes do ostriku a nevi o tom ze by tam driv nekdo nalil obyc vodu. V garazi se mi vali novy torpedo i s tryskama na face, ale bojim se to tam dat, abych je neoddelal, pze by se asi blbe propichovaly :-( Poradi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 odpoj hadicky od ostrekovacov a nalej to co je v hadickach na biely hladky filtracny papier.Po odpareni tekutiny musi byt papier cisty.Ak tam bude nejaky bordel a nadrzka je 100% cista,tak sa olupuju vnutorne steny hadiciek,alebo cerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 pri zamrznuti nadobky a rozvodu do odstrikovacu se to na morave resi slivovici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 pri zamrznuti nadobky a rozvodu do odstrikovacu se to na morave resi slivovici Jojo slivovice je lék na vše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Taková škoda! Slívku do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) to si říkáš Moravák ??? slivovičku do ostřikovačů to radši užiju s přáteli a pak budu na tu nádobku chodit chc.t všichni si užijem a nadobka nakonec taky povolí nehledě na to že se vyzkouží dalších 10 nápadů co tě napadnou než dopiješ Editováno: 11. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Nikdo nepsal, že jí máš lít do auta. Máš jí hodit litřík do sebe a je to vyřešené - nějaká zmrzlá nádržka ti bude u pr..... Kolega si jednou na pumpě koupil nemrzku a ta voněla jak slívka, naprosto stejně. A určitě si umíte představit, jak uměla provonět celé auta. Když mě vez jednou domu, tak jsem myslel, že je snad nalitej. Editováno: 11. leden 2009, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ten pán s A4 převlečenou za hnědou OI má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Dávejte si na něj pozor, chodí čůrat na motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to si říkáš Moravák ???slivovičku do ostřikovačů to radši užiju s přáteli a pak budu na tu nádobku chodit chc.t všichni si užijem a nadobka nakonec taky povolí nehledě na to že se vyzkouží dalších 10 nápadů co tě napadnou než dopiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.