cmada Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Chci se zeptat.Teď mě čeká výměna brzdových kotoučů i desek. Na www.e-cat.cz jsem našel př i zadní kotouče ale nějak se mi nezdá ta cena. Slyšel jsem od jednoho z fóra,že jsou v pohodě ATE,ale na e-catu stojí 2kusy cca 1600,-.Není to nějak málo? A co kvalita?Nemáte stím někdo zkušenosti?Desky budu dávat origo. Dík za odpovědi TADY JE ODKAZ NA KOTOUČE http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960846_1960...ni-naprava.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) zatim zkusenosti nemam nez s origo.... ale koukni tady na ceny : http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej http://www.cc-autodily.cz/?go=search&s_nazev=4A0615601A http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Editováno: 12. leden 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Jedine orig nebo kotouce Zimerman + desky textar Brembo praska a desky brembo silene spini kola ATE jsou na hovno to vi uz asi kazdej jeste zvazuju posledni dobou EBC nebo Galfer Editováno: 12. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Cmada :ATE zalezi strasne moc jak se zajede, ale co sem slysel tak prd brzdi Editováno: 12. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 2 cmada: To je docela aktuální, mě čeká komplet výměna na jaře. Zatím to vypadá, že nahodím komplet Feroda. ATE kotouče jsme používali v práci a moc se neosvečily (BMW E39, A6) hlavně jejich PowerDisky. Desky používáme Ferodo nebo Jurid. U mě jsou origo desky Textar. U kotoučů si nejsem jist, ale podle zbytků značení je to Lukas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmada Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) Potřeboval bych ještě poradit s adresou kde objednat přední i zadní kotouče FERODO (ne dřážkované ani vrtané). Dík Editováno: 10. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Co třeba Autokelly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jinak ty ceny jsou za jeden kus.....mají to tak všichni prodejci. Škoda, že nejsi z Ostravy, mohli jsme pořešit ty ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 My bereme feroda od AutoKelly, pobočky mají po celý čr. Pokud bys byl někdy v Praze tak bych mohl taky pohnout s cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Neviete kde by som zohnal Zimmermany kotuce? Za nejaku rozumnu cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tady primo ve stalych nabidkach myslim ze ceny sou pekne http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57344 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Bral jsem TRW z prondo.cz a 1ks mě stál 470kč bez DPH. Editováno: 10. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) A jsi spokojený ? Taky mě to teď čeká - z Pronda mam nabidku na ATE a TRW. Fakt dobry ceny - jakou zn. by jste doporucili ??? Editováno: 10. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ferodo a Zimermany nu co jineho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 A jsi spokojený ? Taky mě to teď čeká - z Pronda mam nabidku na ATE a TRW. Fakt dobry ceny - jakou zn. by jste doporucili ??? Z těchto ATE, s TRW nemám dobré zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Od té doby,co koupil Lucas TRW to stolí za houby. Jinak Zimmermanny jsou dost dobré, zkus kontaktovat (SEBO) z tohoto fora má dobré ceny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Taky jsem kupoval obyč Zimmermanny od seba a brzdí super. Cena taky bezkonkurenční. Stačí napsat poptávku e-mailem na sebo.w@seznam.cz. Vše je s fakturou a 2-letou zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
force Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 (editace) a co jsi pořídil? vrtané nebo normální? potřebuju dát taky nové kotouče i desky a pakny na ručku...nevím jestli má cenu kupovat vrtané nebo ne... (jestli je v tom tak velký rozdíl) je to na supa 1,8T 150kw (mimochodem brzy budu potřebovat i spojku zas...kdyby někdo věděl o kvalitním řešení)Teď jsou tam originál a to moc nebrzdí, zvlášt pokud tomu nakládám po okreskách brzdy dost brzo zvadnou. Dřív jsem jezdil 5kovým bramborem a ten brzdil o dost lépe, tak je to trochu zklamání.a jaké desky jsi vybral? přemýšlím o zimmermann nebo textar...mimochodem prý jsou dobrý i ty feroda...jen zatim netušim v čem by měly být lepší... Díky Editováno: 10. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Jedine orig nebo kotouce Zimerman + desky textar Brembo praska a desky brembo silene spini kola ATE jsou na hovno to vi uz asi kazdej jeste zvazuju posledni dobou EBC nebo Galfer Mám Galfer a super,ale trvalo tak 1000km než byly 100% účinné.Cena 10700 i s hadicema teflon . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Tak to bylo blbě odvzdušněné,a ne že se to zajíždělo 1000km.Ted brzdí 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andtomvk Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ahojte, Ja som kupil kotuce Zimmermann sport a dosky EBC ultimax... Vcera sa to vymenilo... musim s tym vsak najazdit nejake km aby boli max ucinne. Skusenost s kotucmi Zimmermann sport mam. Mam ich na Felicii a oproti serii o dost lepsie , preto som sa rozhodol ich dat aj na SuperB-a. Na EBC dosky som cital iba chvalu preto som ich kupil. Uvidime ze ako sa osvedcia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2006 Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 (editace) lidi pořebuju poradit jaky ma prumeř zadni kotouč na superbovi rok 2007 2.0tdi Editováno: 10. Duben 2013, autor: brc.majkl Nekopíruj jeden problém do VÍCE TÉMAT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Ahojte, mám problém Na podzim jsem měnil předky Zimmerman Sport + Ferodo Premier takže najeto cca 4tis km a podívejte jak to vypadá, drážky...... a není obroušen celý možný pás:( Čím to je? Obhlídl jsem pár aut i s děrovaným a i plnýma kotoučema a byli krásně lesklé v plné šíři a bez rýh.... Pravé kolo horší Levé bez blesku a s bleskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Ahoj a chodí dobře píst?Není přidřený?Popřípadě byly desky nasazeny správně?Ne vždy si totiž musí sednout dokonale.Máš to tak i z vnitřní strany kotouče a nebo je to jinačí než z venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Rozebrat,vyčisti,rozchodit pístky,desky srovnat,odvzdušnit a bude to OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.