ADLERos Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Tak pak dej vědět jak jaké z něj máš pocity,já do něho asi půjdu taky ale cca až tak za měsíc nebo dva protože teďka jsou důležitější investice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 no to mi povídej...já řeším RS přestavbu, takže podvozek bude až někdy jindy, to ještě přijde dřív na řadu columbus než podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 RS přestavbu už mám naštestí za sebou, ale už bych do toho znova nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 njn to se nedivím, jenom to všechno sehnat už je boj..., ale výsledek pak stojí zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tak jak jsem před časem napsal, že ten podvozek JOM vyzkouším, tak svoje tvrzení plním. Od dnešního odpoledne je na autě, jízda s ním je výborná, přijde mi pohodlnější než sériovej podvozek. Teď je auto hodně nízko, protože už to kluci v dílně nestíhali, takže už mi to nestihli dát nahoru, takže si to asi zkusím dát nahoru sám. Jeho koupí (zatím) nelituji, jedinej problém je teď ta výška, ale auto zvednu a bude to OK. Zítra zkusím pořídit nějaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 tak dufajme, ze vydrzi dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 tak jsem zvědav jaké budou recenze,já jsem pořád na vážkách ještě mi vrtá hlavou tam dát Eibach pružiny a Bilstein tlumiče tak uvidím jak se nakonec rozhodnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak jak jsem před časem napsal, že ten podvozek JOM vyzkouším, tak svoje tvrzení plním. Od dnešního odpoledne je na autě, jízda s ním je výborná, přijde mi pohodlnější než sériovej podvozek. Teď je auto hodně nízko, protože už to kluci v dílně nestíhali, takže už mi to nestihli dát nahoru, takže si to asi zkusím dát nahoru sám. Jeho koupí (zatím) nelituji, jedinej problém je teď ta výška, ale auto zvednu a bude to OK. Zítra zkusím pořídit nějaké foto. No a o kolik to máš teď snížený tím podvozkem? Pokud to bude všechno OK tak asi do toho taky půjdu, za ty prachy...Jo a kde ti to montovali? V orig servisu nebo někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 taky nad tim JOM podvozkem uvazuji je to Nemecka znacka taky by zas nemel byt tak spatnej kdyz si vemez ze pruziny HaR -50mm koupis za 5400,- jen pruziny a stavitelny podvozek od JOMU za 4990,- to je rozdil ale pomer kvalita a cena je jina a pokud to mas na takove normalni jezdeni kdy za rok najedes treba 12 -15tis km tak si myslim ze ok a nejjezdis porad po dalnicich a dlouhe trasy tak by mel vydrzet tady je okta co to ma uz 2 roky z Ostravy a porad drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Tady je ten stavitelnej podvozek JOM v praxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 takhle by mi to stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 No tak ten podvozek vypadá fakt dobře... S podvozkama zkušenosti nemám, ale takhle jako to má Princess je to good. Jaké jsou zkušenosti po pár měsících ježdění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Mám taky stavitelnej od firmy JOM na Superbu I 2,5 TDi. Mám ho tam už od 25.února 2010 a jezdím s autem každý den. Měsíčně najedu 4 - 6 tisíc km a zatím bez problémů. Takže za mě můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Mám stavitelnej podvozek KW Street Comfort a výsledek vypadá takhle: A měl bych dotaz: měníte na zimu podvozky za sériové, anebo se sportovníma jezdíte dál? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jezdím s takhle smotaným podvozkem po celý rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Aha. Já dám na zimu sérii; občas jedu tam, kde silničáři ještě nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 To je na Vysočině brzo ráno běžná věc. Občas ten sníh hrnu před sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 to ti naraznik asi nebude velmi vdacny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Ale pořád drží a není to na něm znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Zdravím všechny. Podrobně jsem to tu pročetl, předělávám taky 1.9TDi PD kombi na RS (pomalu, ale jistě v rámci financí Podvozek je akorát na řadě. Tento od JOMu, dejme tomu že bych do toho šel po těch zdejších referencích. Zajímá mě jestli výměnou za sportovní podvozek na to můžu potom hodit i větší origo RS brzdový kotouče, nebo co ještě se mění????? Dělám jen do designu, v tomto se moc nevyznám, myslím jen že když jsou RS kotouče větší, tak asi nemusí sedět úchyty třmenů či co já vím, proto se obracím sem o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 na 1.9 vetši kotouče sou zbytečný. jinak sem se o to taky zajímal a sou přestavbový sady na větší kotouče ale přijede mi to zbytečný o štelovákách sem taky uvažoval ale nevyrdžej tak dlouho jako originál RS ale když štelovák tak nějakej pořádnej aby šla nastavovat výška a tuhost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 NJN Na základ 77Kw určitě, to souhlas:) Jen nevím, co mě může potkat za komplikace při výměně stávajících 288 za 312ky. PŘESTAVBOVÁ SADA, NEHODIL BYS MI DO SOUKROMÝ ZPRÁVY NĚJAKÝ LINK (kde, od koho, u koho a za kolik) Ono už mám 50.000 na brzdách a když už se pustím do podvozku tak proč to neudělat komplet. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 na JOM jsem od kámoše neslyšel moc chvály, sám ale nemám vyzkoušeno. Jezdím na KW Street Comfort, který je tuhostně i výškově nastavitelný. Na podvozku jsem nešetřil, přece jen jsem chtěl záruku kvality a bezpečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 KWéčko je na denní ježdění, já mám teďka ten JOM a mě to stačí s tímto autem najezdím asi 1000km měsíčně což je nic, kdybych jedí více do JOMu nejdu na 100%!!! Pár foto tady Jinak mám na prodej pružiny V-maxx na kterých mám najeto cca 3000km... Cena 2tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 zdravim, prisiel cas aj na mna aby som trochu upravil podvozok na svojej OII, pozeral som na weitec ultra gt -30/-30, co si myslite o tomto podvozku, nazory, rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.