LucasCZE Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 přední tlumič cca 1100kč zadní cca 2000Kč To je taky nejaky preklep? Nebo je skutecne originalni predni tlumic tak levny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Tady máte ceny staré půl roku: Tak mi přišlo nacenění podvozků na mou Octavii II combi 2.0TDi z CCautodily: Podvozek RS original: Tlumiče (přední: 2500,- kus, zadní: 1400,- kus), celkem: 7800,- Pružiny (přední: 2000,- kus, zadní: 1900,- kus), celkem: 7800,- Sada celkem: 15600,- Podvozek OII original: Tlumiče (přední: 2400,- kus, zadní: 1400,- kus), celkem: 7600,- Pružiny (přední: 2100,- kus, zadní: 1700,- kus), celkem: 7600,- Sada celkem: 15200,- Podvozek OII - Sachs: Tlumiče (přední: 1700,- kus, zadní: 1300,- kus), celkem: 6000,- Pružiny (přední: 2100,- kus, zadní: 1700,- kus), celkem: 7600,- Sada celkem: 13600,- Editováno: 13. Duben 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFLIP3P Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Není to překlep... já psal moje ceny které dostávám. Každý servis má svoje ceny( svoje slevy) za které zboží bere takže na některé díly může dát slevu třeba i 60% a na některé 20%. Já měl přední tlumič za 1100Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFLIP3P Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Každopádně dnes jsem objednal i ty Eibach prokit sadu za 4000Kč takže to chci zkusit. Myslím že v kombinaci s novými RS tlumiči to bude dobré.... kua už musí Ono to chvilku trvá než si to auto člověk "naladí" pro sebe. Vždyť to určitě znáte- " noo ještě tohle by to chtělo... tamto a tamto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Tak TA Technix na místě,jízda děs,ale to se dalo čekat,kor na těch našich silnicích. Ale oproti pružinám to moc nesedlo,mám to puštěný na dva závity odspod a nic moc teda. Bylo to na osm závitů ze servisu a změna skoro žádná. Ta spodní pružina ůplně zmáčklá,takže jestli málo něco pruží,tak ta vrchní. Dá se s tím něco dělat,jak to pustit ještě cca o dva centimetry. Vyhodit tu menší pružinu,nebo tak něco??? Jo a vyhodlili mi ze předku ty molitanové,nebo z čeho to je,ty dorazy nad tlumičem,to se tam nedává??? Ještě budu chvíli laborovat,a až mě to nasere,půjdu osvědčenou cestou,sportovní pružiny a origo tlumiče,ale pružiny alespoň 50 a víc,těch 35 bylo málo,50 by mohlo být akorát. Díky za rady a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFLIP3P Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Tak už jsou pružiny doma.... a k tomu BONUS- http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/podvozek/vyztuhy-karoserie/dx2-vyztuha-karoserie-5993.html Velká paráda to je 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Chalani viete mi niekto zmerat vysku na octavii combi 1.9tdi (manual) od zemi po lem blatnika ake mate hodnoty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 To vis ze by to slo. Az prijedu z prace, zmerim to... Napis sem ale i tebou namerene hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Nazdar, budem ti velmi vdacny. Ja som nameral vzadu 69cm a vpredu 68,5cm (auto bolo merane na rovine v servise). Tlmice aj pruziny su povodne auto ma uz 9 rokov tak som zvedavy kolko to kleslo. Editováno: 4. Květen 2016, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 No jo, ale ja mam auto stare 10 let. Takze to ti me mereni na tvou otazku moc neodpovi. Ale pro srovnani, proc ne... Jen by to chtelo merit od stredu kola, ne od zeme. Protoze takto meris i rozdil v diskach a pneumatickach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Průměr kola pokud máš disky dle velkého TP tak je úplně jedno, jestli máš 15" nebo 17". Akorát se do toho promítá různé nahuštění pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 No to nevim. Kdyz si to spocitas, tak to uplne stejne nevychazi. A myslel jsem i to nahusteni a take opotrebeni pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 No nemůže tam být zásadní rozdíl, to by ti potom počítalo špatně ujeté km a rychlost. Nikdy to neuděláš úplně knop, ale je to podle mě minimální rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ano ako pise Stringo pokial mas kolesa a pneu podla TP tam nemoze byt velky rozdiel, urcite to zameraj bude mi to napomocné. Ja to od stredu kola uz nezameram kedze mi dnes menili pruziny. Hlavne som zvedavy ci mohli byt pruziny tak unavené ze ked som dal sportove tak auto kleslo minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Jestli ti pomůže informace ode mě, tak já měl pružiny u 10let staré Octavie II dole o cca 1-1,5cm podle toho jak mělo na sportovním podvozku klesnout auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Nebudu se hadat, ale kdyz si to spocitate, tak pro 195/65 R15 vychazi prumer kola 635 mm a pro 205/60 R15 vychazi prumer kola jen 627 mm. To je rozdil 8 mm (ale v prumeru, pri mereni tedy rozdil jen 4 mm). Obe tyto pneu mam v TP. Dale kdyz bude jedna pneu nova a druha uz uplne sjeta, tak to dela rozdil prumeru dalsich 13 mm. Rozdil vznikly ruznym nahustenim si netroufam odhadovat, ale malo to urcite nebude. Takze tak. Zmerit to ale mam v planu, proc by ne. Editováno: 4. Květen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Tak jsem to zmeril. Meril jsem to na ne uplne rovne ceste (cti temer rovne ceste) se zatazenou rucni brzdou. Predek auta trochu z kopce. Vsechny pruziny stare 10 let, navic prava predni je praskla. Prvni sloupec je od lemu po zem, druhy je od lemu po stred kola.Je to zmerene jen priblizne, na ceste to jinak ani neslo. LP: 68 39 PP: 67 38 LZ: 70 40 PZ: 68 39 Editováno: 4. Květen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Diky moc no mam to podobne predok bol 68,5cm a zadok 69,0cm na 225/45 R17. Tým som aj prisiel na to preco mi auto nekleslo po vymene za sportové pruziny resp. kleslo ale o 1,5cm menej ako malo. Cize pruziny staré cca 9 rokov boli uz unavene a auto bolo o ten 1,5cm nizsie ako nové. Ak mate s tým niekto skusenosti, hodte svoj názor. Mozu tie pruziny tolko klesnút za takúto dobu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Je to normální opotřebení a to i když auto nemá nějaký velký km nájezd. Prostě váha vozu se časem podepíše, takže ANO je to normální jev... Editováno: 4. Květen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) No, mna len zarazilo to ze na aute mam 125 tisic km v zime nejazdene, resp. minimalne jazdené. Ale vek asi spravi svoje a je jedno ci sa s autom jazdi, alebo stoji. Vaha na tie pruziny stale posobí. Editováno: 4. Květen 2016, autor: kermo20 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Milhaus: Podobné zkušenosti... Podvozek brutálně tvrdý, snížení ne zrovna adekvátní. Měl jsem to snížený o 4cm a stejně byla mezi kolem a blatníkem velká mezera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Taxem to taky zmeril, rv 2008, 250tis km, puvodni origo podvozek vzadu 37.5cm, vpredu 39cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 No ten zadok uz mas dost dole ... ja mam po znizeni 2,5cm vzadu: 37cm a znizenie 4cm vpredu: 36cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Jeste by predek mohl trochu klesnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Chlapci, daval nekdo na OII 1.9 tdi pruziny z RS 2.0 tfsi? Mam moznost mit za minimalni peniz s najetymi 50k km. Jde mi jen o decentni snizeni a malinko lepsi jizdni vlastnosti. Myslite, ze by to mohlo cca 1,5cm klesnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.