Misacek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Když už koncovku, tak jedině zapustit do nárazníku, tak to bude vypadat nejlíp. Přímočarkou jde origo nárazník řezat velice pěkně. Je to poctivý plast, nic křehkého, prasknout ti to nemůže. Doporučuji řezat co nejblíž ke kraji (k rysce), protože brousit ten plast nejde zrovna nejlíp.. Pokud bys chtěl sehnat origo RS koncovku, čeká tě těžký oříšek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 TADY BY SE JEDNA RS KONCOVKA NAŠLA I S TRUBKAMA http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...4-o1999137.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 skuste toto http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...a-o2079773.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Podle toho návodu co psal mikl jsem to taky dělal. Je to jednoduchý. Zvládne to každý amatér který umí dělat se svářečkou. A to žezání nárazníku je malina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Mno možná vám všem pomůže, že ty inzeráty jsou i zde na foru od uživatele Spirit-of-tuning Ale jinak sehnat koncovku RS1 za rozumný peníz je fakt docela mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to mas pravdu ja ji jen tak nahodou videl v prodejne a rikam: kolik stoji a on ze ji ma uz dlouho ze mu ji tam nekdo nechal protiuctem:-) Chtel za ni myslim 800,- ve skode jsem se na to ptal asi tyden predtim a rikali pres 4000,- Stacilo zohnout dve lesenarsky trubky a svarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Sucha: Nějak jsem nepochopil, co jsi dělal s těma lešenářskýma trubkama. To jsi z nich dělal to prodloužení výfuk. potubí??? No to se mi asi jen zdá, ne? Ty jsi si narval 4 mm silnostěnnou rouru na výfuk? Vždyť se dá koupit výfuková trubka v metráži! Kupte si takovou trubku o prům. 45 mm a máte to. Já jsem si použil trubky z vrakáče, byli skoro nový a zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak to cumim na ty cen koncoviek a zvlast na rs1 este prednedavnom som ich predaval za 400kc a octu rs2 i nadalej za 400kc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jj je to mazec taky jsem to chtěl ,ale po zkušenostech s cenou na to kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jak tak pročítám vaše cenné rady, tak to nebude tak úplně jednoduché a levné a hlavně to zabere i nějaký čas. Není snažší koupit celý RS výfuk a a jen vyříznout díru do nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jak tak pročítám vaše cenné rady, tak to nebude tak úplně jednoduché a levné a hlavně to zabere i nějaký čas. Není snažší koupit celý RS výfuk a a jen vyříznout díru do nárazníku? no tak ho zkus koupit budu ti držet palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja ted resim podobny problem, ale chtel bych koupit bud zadni RS naraznik a pokud nesezenu, tak facelift a vyriznout, ale namisto RS koncovky dat 2x tohle http://www.askokovo.cz/eshop/index.php?sec...;add_section=15, je to bez efektu a hlavne to ma vyriznutou diru pro odvod spalin a nerezovou koncovku. Ideal pro efekt (muj nazor) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Njn ,ale není tam žádné foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Bazzy, nevim proc nemaji ilustracni foto primo v e-shopu, ale prohledej to a je v .pdf jako katalog myslim ... Kdyz jsem tam koukal prvne, fotka s popisem tam byla akorat teda to maji nejaky "rozbity" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 když bych koupil origo koncovku za 1500,- tak by mi to někdo za dopoledne (litra) vyříznul a udělal? Pak jde o to jestli tahle "sranda" za to stojí, stejnak je důležitý co má kdo pod kapotou a v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak tohle je zalezitost bych rekl hlavne "vkusu" na paradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky jsem sháněl zadní díl výfuku z OI RS. Měl jsem nabídky na komplet zadní díl i s koncovkou ve slušném stavu za 2000 až 2500Kč. Ale nakonec jsem se na to vybod, takže kdyby měl někdo zájem, dám kontakt na prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Bazzy, nevim proc nemaji ilustracni foto primo v e-shopu, ale prohledej to a je v .pdf jako katalog myslim ... Kdyz jsem tam koukal prvne, fotka s popisem tam byla akorat teda to maji nejaky "rozbity" ... Ok mrknu koukám že ta fyrma je na prodej bůh ví jestli jim to ještě funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky jsem koukal, doufam, ze to prodaji/neprodaji ale tu koncovku budou nabizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Bazzy (a ostatni) tady je i foto : http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3786 Akorat maji vyprodano a bojim se, aby v budoucnu jeste byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky jsem sháněl zadní díl výfuku z OI RS. Měl jsem nabídky na komplet zadní díl i s koncovkou ve slušném stavu za 2000 až 2500Kč. Ale nakonec jsem se na to vybod, takže kdyby měl někdo zájem, dám kontakt na prodejce. Výfukové držáky jsou identické? Pak už jen stačí koupit přechodku a vyříznout díru, pokud by jsi teda nemusel ještě zkracovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Momentalne maj docela slusnou nabidku tady: http://www.maxi-l.cz/news.php za 1850Kč i s naraznikem to nevypada spatne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Akorat je to na sedan ale hezka cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Díky chlape ,ale tahle se mi vůbecnelíbí myslel jsem že to bude jako ta RS no nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Dal jsem to jako predlohu neceho jineho nez je RSkova koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.