Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne, Romane, v zadnem pripade sem nic nedavej!! :smich: :smich: :smich:

dost slusna slecna. A i s esusu se da vypit dobra kava. Kdyz si vychutnas kavu a ne estetiku stolovani :t

Tak ja hazim dalsi ,,kamaradku" do placu

Móóc pěkný. :palec2:

rád bych se smočil.........samo že v tom bazénu.....

Michale: nemáš strach že ji zlomiš záda??? Ty woe...brutálni anorexie ne? :smich:

Ty voe ani ne, to je jeste mlade, je ji teprv 18. Myslim, ze by sis dal taky rict bejku :prc::smich:

Ale jo...asi by kocour byl v troubě...o tom žádná... :smich:

Tak tohle bych si necha líbit. Luxusní :palec2: lehl bych si na lehátko.

Romariooo: ty voe tohle není anorexie. Ale pravda nalehnout na ní ty tak to holka nepřežije. :smich:

Ale jo...asi by kocour byl v troubě...o tom žádná... :smich:

Ty bejku jeden :prc: ....asi dám zprávu manželce a ta Ti :aggressive: ...za tu Jižní spojku :smich:

Marku: ale no táák! Vždyt to bylo super ne?

Tak ja hazim dalsi ,,kamaradku" do placu

tohle je kafe v pěkným balení :palec2:

Upraveno od MichalF

marek, romario: co bylo s jižní spojkou?

Tak slecna na lehatku je dle meho gusta ... opravdu nadhera !

tohle je kafe v pěkným balení :palec2:

Ono pozor na pekna baleni, i uvnitr se muze skryvat nedobre kafe (srdce divky, mozek atd... - nic osobniho, obecne ;))

nevím jak ty, ale ani srdce ani mozek ne :prc:

jinak neska ráno mi přišla od Irenky SMS, že se zítra vrátí z Amsterdamu a bude v Praze do neděle a jestli bych teda nedal scuka :)kol5 Až to tady v kanclu za chvilku zabalím, tak cestou domů bude asi dlouhej telefonátek :)

ad kafíčko na lehátku: hovno anorexie, naprosto bomba. Kus jak prase. Žádná oplácanina, krásný tvary, mňam.

tak zejtra máme večer scuka :) Dneska je v Ostravě a zejtra ráno přijede do Prahy a bude někde v centru v hotelu. Mně hnedka dostala, když jsme domlouvali čas, tak nechtěla pomoct s kuframa do hotelu, abych ji prej neviděl neupravenou lol

Oooo pan "casanova" :smich: zasahuje :D

Tome: Ty se teda nezdáš! :smich::palec2:

woe, jsem docela natěšenej, dyť jsem ji neviděl cca 15 let a tak nějak k sobě máme docela blízko ;)

Tome: Ty se teda nezdáš! :smich::palec2:

btw, že to říkáš zrovna ty :smich:

tak přiložíme něco z historie, trošku jsem kouknul do papírového archivu, bohužel mám nafoceno jen zlomek "kamarádek" :) Pokud jsem se nepřekouknul, tak tohle je jen část za roky 1994,1995 ;)

jasně, kvalita foto je mizerná, teď jsem to plodil ofocováním papírových fotek ;)

je jich tady rozdílnejch 6ks, některý jsou tam vícekrát lol

a teď koukám, že to jsou všecko dneska Ing. nebo Mgr. lol

OT: a kdyby mi někdo zaktivoval EDIT, tak bych tady nemusel přidávat tolik příspěvků a mohl jen editovat...

sakra, kecám, ta bloncka nevím jestli si dodělala školu, protože jí narostl "nechtěný buben" a nakonec to myslím navlíkla na nějakýho troubu, ačkoliv to bylo dílo někoho z úzkého kruhu :smich:

Buh ti snesl EDIT z nebe a mas z toho jeden prispevek, z tech asi 40 co jsi tu monologove vyplodil :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.