Srpen 24, 200718 r jsem se jednou takhle zadíval až mi řekla, že jsem dobytek.. Kazdou 2 minutu slysim - ABY TI NEVYPADLI OCI!!!
Srpen 24, 200718 r jsem se jednou takhle zadíval až mi řekla, že jsem dobytek.. Kazdou 2 minutu slysim - ABY TI NEVYPADLI OCI!!! ku..wa všude stejný,.......člověk si výměnou nepomůže..
Srpen 25, 200718 r ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky... hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme
Srpen 25, 200718 r ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Vod ceho mame voci ze jo ? To ja cumim po zenskejch furt a mlada uz mi obcas i rekne co rikam na tu a tu micinku
Srpen 25, 200718 r ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Vod ceho mame voci ze jo ? To ja cumim po zenskejch furt a mlada uz mi obcas i rekne co rikam na tu a tu micinku Tož dobře sis jí vychoval
Srpen 25, 200718 r ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Ja to mam dost dobre srovnany, jsou to jen takove skadlive recicky... Treba se tim dela, co ja vim
Srpen 25, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ...
Srpen 26, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku ...to me taky..E 30 v cabriu a jeste ty limce k tomu.. ... lol 2 davon: to je snad celosvetovej problem dneska ma celulitidu kazda druha a nezalezi na tom,jestli je tlusta,nebo ne..Na druhou stranu za to nemuzou..Ale i ty hubeny,co si myslej,ze sou pekny a hubeny by se sebou mely neco delat...Kolikrat by se daly cvrnkat kulicky.. Ale tahle to nema jeste tak strasny..
Srpen 26, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada..
Srpen 26, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada.. takovou celulitidu prekousnes i ty dane jsou horsi pripady
Srpen 26, 200718 r Jooo jak de o peknej zenskej zadecek .... NO.1 ... vsak ja myslim ze ta slecna je pekne rostla takze nejaka ta celucosi ... vsak to neni skoro ani videt.
Srpen 26, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada.. takovou celulitidu prekousnes i ty dane jsou horsi pripady Ja, Vitto, jelikoz mam doma dokonalou jak krivkami tak rozumove, tak me takova celulitida dokaze rozlamat :D (kdyby si to nehodne nekdy cetla)
Srpen 26, 200718 r Ja, Vitto, jelikoz mam doma dokonalou jak krivkami tak rozumove, tak me takova celulitida dokaze rozlamat (kdyby si to nehodne nekdy cetla) , jen, všeho do času?
Srpen 30, 200718 r presne, konecne nejakej zdeckar tady taky No jiste !!! Jak nema baba luxusni pozadi, tak me nebere !!!
Srpen 30, 200718 r no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi
Srpen 31, 200718 r no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi kol100
Srpen 31, 200718 r no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě
Srpen 31, 200718 r Autor tece mi slza...... a slina taky trosku jako teda fakt nechci moralizovat ale ruku na srdce, kdo z VAS kritiku celulozy ma pekne formovanou postavu tak, ze by si mohl dovolit kritizovat tu slecnu na fotce? Vono jako 99% chlapu chce mit po boku zenskou chytrou a hlavne krrrraaaaasnou ale mozna jen 1% (mozna ani ty ctyři, tedy ty určitě ne) ma na to bud penize a nebo vzhled stejnych kvalit sam musim zodpovedne rict, ze to se mnou neni tak spatny ale tu pipku na obrazku bych mit natrvalo nechtel.. jen tak jako na chvilku pujcit :-) A navic ta moje faaakt peknej zadek ma tak jsem zvědav, jestli mě rozcupete na hadry za tu "kritiku" do vlastnich řad Upraveno Srpen 31, 200718 r od superfatty
Srpen 31, 200718 r tece mi slza...... a slina taky trosku jako teda fakt nechci moralizovat ale ruku na srdce, kdo z VAS kritiku celulozy ma pekne formovanou postavu tak, ze by si mohl dovolit kritizovat tu slecnu na fotce? Vono jako 99% chlapu chce mit po boku zenskou chytrou a hlavne krrrraaaaasnou ale mozna jen 1% (mozna ani ty ctyři, tedy ty určitě ne) ma na to bud penize a nebo vzhled stejnych kvalit sam musim zodpovedne rict, ze to se mnou neni tak spatny ale tu pipku na obrazku bych mit natrvalo nechtel.. jen tak jako na chvilku pujcit :-) A navic ta moje faaakt peknej zadek ma tak jsem zvědav, jestli mě rozcupete na hadry za tu "kritiku" do vlastnich řad Ne, máš pravdu. A prej nabízíš dorbé ledky do OII
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.