Září 14, 200717 r Moje kámošky.Obě rozvedené s jedním dítětem(holky 10let).Ta vpravo má svůj vlastní nově postavený barák.Docela kočky tak já ji beru
Září 14, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky
Září 14, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky Noo pěkná!!!
Září 14, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju?
Září 15, 200717 r kurna taketo kozy jsem jeste nezkusal no moje zkušenost říká, že je to jedno... když máš na té své malé pokukuješ po velkých a ted mám doma na té své něco podobného a včera jsem se přistihl, jak slintám zase nad slečnou s 2-kama... prostě člověk je tvor věčně nespokojený...
Září 16, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju? Čekej Někdy Tě vezmu do kraje kde jsem jí poznal...
Září 17, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju? Čekej Někdy Tě vezmu do kraje kde jsem jí poznal... A z toho budu mít co???
Září 17, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju? Čekej Někdy Tě vezmu do kraje kde jsem jí poznal... A z toho budu mít co??? No dost OT , jdem plkat jinam.
Září 18, 200717 r Treba toto... No to sem mel presne na mysli. Uz sem cekal vcera kdy to pride a nic Kazdopadne
Září 18, 200717 r Treba toto... moooooc hezký..... ještě možná bych byl zvědavý jaký má zadeček... I ja pane !!! To kazdopadne !!!
Září 19, 200717 r nemá ta holka problém s tím, aby je unesla? :-D Já myslím, že se vždycky najde dost těch, co jí s něma pomůžou
Září 19, 200717 r Autor Treba toto... tak to mi ho teda vyndej.. jo jo neděle je neděle jen mě tak napadá, vědí o tom ty pipky, že sem dáváte jejich fotky? mně by to teda manželka nedovolila.. I když to bych Vám nemohl udělat.. Upraveno Září 19, 200717 r od superfatty
Září 19, 200717 r Treba toto... moooooc hezký..... ještě možná bych byl zvědavý jaký má zadeček... I ja pane !!! To kazdopadne !!! zadecek ma malinkej a krasnej... kdyz jsem ji videl poprve v jednom baru,tak jsem myslel ze mi upadne brada...
Září 19, 200717 r Autor Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky tak já bych jel taky, vypadá to na pěkný nohy ostřejší nedávej, to pak jeden ztratí iluze
Září 19, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky tak já bych jel taky, vypadá to na pěkný nohy ostřejší nedávej, to pak jeden ztratí iluze Tak jo, vyhlašuju zájezd do kraje Veroničky PS: Nohy má krásné a krásně pokračují
Září 19, 200717 r Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky tak já bych jel taky, vypadá to na pěkný nohy ostřejší nedávej, to pak jeden ztratí iluze Tak jo, vyhlašuju zájezd do kraje Veroničky PS: Nohy má krásné a krásně pokračují Hele já čekám na ty fotky na mejlu ...pamatuješ si ho ještě nebo ti mám poslat SZ Tak šup šup ...moc se těším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.