Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hmm zajimavy a hezky :-)

Moje kámošky.Obě rozvedené s jedním dítětem(holky 10let).Ta vpravo má svůj vlastní nově postavený barák.Docela kočky

tak já ji beru :palec2::palec2:

Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky :p

Tak já zas taky po delší době přidám něco...jedna moje bývalka, ale jen nechtějte abych dával i ostřejší fotky jako u Haničky :p

Noo pěkná!!! :palec2:

No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju?

kurna taketo kozy jsem jeste nezkusal

no moje zkušenost říká, že je to jedno... když máš na té své malé pokukuješ po velkých a ted mám doma na té své něco podobného a včera jsem se přistihl, jak slintám zase nad slečnou s 2-kama... prostě člověk je tvor věčně nespokojený...

No ...tak kdyby jsi se rozhodl to sem nedávat tak můj mejl znáš ....budu čekat....ju?

Čekej :p Někdy Tě vezmu do kraje kde jsem jí poznal...

A z toho budu mít co??? :help:

A z toho budu mít co??? :help:

No dost OT :p, jdem plkat jinam.

Neco mi tu chybi !!!

Neco mi tu chybi !!!

A co by to jako melo byt??? :p

Treba toto...

post-4448-1190145931_thumb.jpg

Treba toto...

No to sem mel presne na mysli. Uz sem cekal vcera kdy to pride a nic ;) Kazdopadne :palec2::prc:

nemá ta holka problém s tím, aby je unesla? :-D

Tak tu mam taky jednu. Zítra dám další fotky :)

post-2276-1190148667_thumb.jpg

post-2276-1190148684_thumb.jpg

Treba toto...

moooooc hezký..... :palec2:

ještě možná bych byl zvědavý jaký má zadeček... ;)

Treba toto...

I ja pane !!! To kazdopadne !!! :palec2:

nemá ta holka problém s tím, aby je unesla? :-D

Já myslím, že se vždycky najde dost těch, co jí s něma pomůžou :p

• Autor
Treba toto...

tak to mi ho teda vyndej.. jo jo neděle je neděle lol

jen mě tak napadá, vědí o tom ty pipky, že sem dáváte jejich fotky? :) mně by to teda manželka nedovolila.. I když to bych Vám nemohl udělat..lol

Upraveno od superfatty

Treba toto...

I ja pane !!! To kazdopadne !!! :palec2:

zadecek ma malinkej a krasnej... kdyz jsem ji videl poprve v jednom baru,tak jsem myslel ze mi upadne brada... :kuk:

• Autor

tak já bych jel taky, vypadá to na pěkný nohy :palec2: ostřejší nedávej, to pak jeden ztratí iluze lol

tak já bych jel taky, vypadá to na pěkný nohy :palec2: ostřejší nedávej, to pak jeden ztratí iluze lol

Tak jo, vyhlašuju zájezd do kraje Veroničky :p

PS: Nohy má krásné a krásně pokračují :p

Tak jo, vyhlašuju zájezd do kraje Veroničky :p

PS: Nohy má krásné a krásně pokračují :p

Hele já čekám na ty fotky na mejlu ...pamatuješ si ho ještě nebo ti mám poslat SZ :p

Tak šup šup ...moc se těším

• Autor

tak přihoď aspoň jednu decentní ať vidíme na co se máme těšit :palec2:

Treba toto...

ty woe, na to jak je hubená má fakt slušný dudy... :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.