Březen 14, 200817 r a naraz to jako nezvladas ? No dvě se daj, to je vyzkoušené, ale tři?! A ta krajní se mi nelíbí
Březen 15, 200817 r tak pridam foto moje kamosky,zije v nemecku tak dufam ze sa tu nedostane,inak som mrtvy
Březen 15, 200817 r hmmm a tato foto??? Ja by som nenamietal ani keby si pridal este tretiu foto. Ale musi to postupovat ako na tych predchadzajucich dvoch
Březen 16, 200817 r Až se probere a zjistí co provedla, tak si to vybere na silnici no možná ne, protože až tohle zjistí okresák, nebo krajánek, tak skončí...
Březen 16, 200817 r tak pridam foto moje kamosky,zije v nemecku tak dufam ze sa tu nedostane,inak som mrtvy hmmm a tato foto??? No asi bych s ní taky kamarádil, aspoň bych si zopakoval deutsche sprache
Březen 17, 200817 r No asi bych s ní taky kamarádil, aspoň bych si zopakoval deutsche sprache Podstatny jmena jsou s velkym pismenem na zacatku...to opacko bys vazne potreboval
Březen 17, 200817 r No asi bych s ní taky kamarádil, aspoň bych si zopakoval deutsche sprache ja deutsche sprache vobec neumim
Březen 17, 200817 r Toz moc pekne..Jen tu levou rucku bych priste pro idealnejsi postoj doporucoval trebva vbok.. lol A pri foceni vice svetla..
Březen 17, 200817 r Toz moc pekne..Jen tu levou rucku bych priste pro idealnejsi postoj doporucoval trebva vbok.. lolA pri foceni vice svetla.. Sory, to ten moj predpotopny mobil A rucka prec? No, skusim nabuduce
Březen 17, 200817 r skus... mozno bude este vacsi uspech nez minule Zkusím...ale znáš Haničku jak je stydlivá
Březen 17, 200817 r Zkusím...ale znáš Haničku jak je stydlivá stydlivá, nestydlivá... ale ved my nekuseme
Březen 17, 200817 r Málem bych zapomněl, byly by nové fotečky Haničky, byl by zájem ? dufam ze bude zaujem,celkom sa mi pozdava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.