Přejít na obsah

Autobaterie 60Ah, Fabia 1,2 (47kW), Forman 1,3 (40kw) rok 93

vit.x

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych prosím poradit. Na Formanu r.v.93 mi odchází (po 6letech) bateriie Akuma 55Ah, mohu místo ní koupit novou baterii VARTA BLUE dynamic 12V 60Ah pravá. Tuto novou baterii mám v úmyslu přendat z Formana do Fabie 1,2 (47kW) kterou budu kupovat začátkem léta. Do 12V zásuvky v autě často přpojuji notebook, proto potřebuji baterii s vyší kapacitou. Děkuji

http://www.abeceda.eu/produkty/AUTOBATERIE...-dynamic-1/1295

Editováno: , autor: vit.x
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nová baterie už odvádí svůj účel ve Formanu ;) s předpokladem, že v létě pujde přendat do Fábky (1.4 16V rok03) kterou mám v plánu koupit v létě . Jenom mi nebylo jasný, jak to bude s nabijením této bezudržbové baterie, když víčka elektolytu nejsou přístupná, respektive jsou pod samolepící folií naznačeny falešné pevné krytky. Prodejcem mi bylo sděleno-cituji: "vicka na baterii jsou falesna, bezudrzbovou autobaterii muzete nabijet bez obav bez jakekoliv upravy baterie. Technologie je uzpusobena tomu, ze baterie nemusi byt pri nabijeni otevrena"

Odkaz ke komentáři

Tak nová baterie už odvádí svůj účel ve Formanu ;) s předpokladem, že v létě pujde přendat do Fábky (1.4 16V rok03) kterou mám v plánu koupit v létě . Jenom mi nebylo jasný, jak to bude s nabijením této bezudržbové baterie, když víčka elektolytu nejsou přístupná, respektive jsou pod samolepící folií naznačeny falešné pevné krytky. Prodejcem mi bylo sděleno-cituji: "vicka na baterii jsou falesna, bezudrzbovou autobaterii muzete nabijet bez obav bez jakekoliv upravy baterie. Technologie je uzpusobena tomu, ze baterie nemusi byt pri nabijeni otevrena"

Zkoušel ses pod tu folii podívat? Víčka tam 90% budou... dolévat destilku je taky dobré i pokud je to "bezudržbová"... přídáš jí tak nějaký ten rok života...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...