Publikováno Leden 17, 200916 r Tak jsem se rozhodl založit toto vlákno aby jsme se podívali na "zoubky" majitelů naších čtyřnohých miláčku před očistou... Kdopak má větší šanci vyhrát...co Scájo? P.S a ještě bych Vás chtěl poprosit aby jste nahravali fotky nejlepe a max. 1024x768. JE TO VASE VEC, ALE JA DOPORUCUJI ZAKRYT SPZ... DUVOD JE ASI JASNY... davon Upraveno Leden 17, 200916 r od davon
Leden 17, 200916 r Autor Scajo: máme velkého konkurenta Viktora.Co myslíš? Docela nás trumfuje,vid? No počkejte zitra...jedu do Špindlu a od ted auto nemeju... Viktore: bereš nám vítr z plachet! Fakt pěkny!
Leden 17, 200916 r Ty woe to zluty RS II je NADHERNY i spinavy!!! Pridam zitra az vyjedu na svetlo! Take budu konkurent, jen jsem otrel trosku zadni spz aby nejakej policieant nemel chytrou!
Leden 17, 200916 r Autor Tak myslím že opravdu Scaja vede...ono to je fakt těžky...když to auto nemám na parádu ale jezdím s tím v práci...prostě to auto využívám naplno tak to je problém kor v tom dnešním počasi.To by jsme museli lítát vzduchem. Ideální stav je mít jedno auto na práci a druhé na zábavu...OII na práci a Audi S4 Bi Turbo na zábavu
Leden 17, 200916 r Autor Nooo...pěkně se to tady rozjelo.To jsem ani nečekál tak velký uspěch.Jste PĚKNY PRASATA já jsem jeden z ních...chr chr!!
Leden 17, 200916 r Autor Ty voleeeeee!!!!!!!!! Masakr!!!!!!!!!!!! Scajo: máš zatim druhé místo a na Dastax nemáš ani náhodou.Koukal jsem na to s otevřenou pusou a málem poprskal LCD
Leden 17, 200916 r jóóó, kdo umí, ten umí :smich: na střeše se taky něco našlo Upraveno Leden 17, 200916 r od dastax
Leden 17, 200916 r No jo, ale jak dlouho s tím Dastax jezdil?? ...beztak jel z pole rovnou do myčky ...jinak já už jsem taky na "přání" některých zdejších kolegů a kamarádů zapracoval na SPZ, aby se teda neřeklo...teď je tak kříšťálově čistá, že ani ten nejkřišťálovější křišťál křišťálovější být nemůže
Leden 17, 200916 r pravda je, že jsem to jel rychle umejt. Myčka byla poprvé a naposled, znova už tam auto nevemu
Leden 17, 200916 r Tak dastaxe tipuju na fotomontáž...,nebo ne?To kolo je přesto nějak moc naleštěný.Jedině žes to měl čerstvo umytý a nějakej bagon tě nahodil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.