Leden 18, 200916 r Jasně, klidně udělejte pro žlutý auta speciální kategorii...hlavní je, když v ní budou taky extra speciální ceny
Leden 18, 200916 r Tak já čekám, jestli se tady objeví paán krysar a ukáže nějakou fotéšku? Také to kdysi bývalo OIšmudlíkovo
Leden 18, 200916 r No myslim, Palo, ze i na toto je pan Kryssar malym panem Jsou tu vetsi dobytci! Ja nahodim jen neco lehkeho... Protoze jsem stale nebyl na svetle, jezdim jen za tmy..
Leden 19, 200916 r je to mazec, ale zas na jeho obranu pokud to ostříkneš a stírneš za cca 2 min jsi na tom tak jak Davon tomu se neubráníš... ale umýt by to chtělo
Leden 19, 200916 r Jsem asi měsíc nemyl auto a normálně má asi nějakou samočistící reakci:) nebo ta špína sama odpadala Teď je zbytečný to mýt...foto raději dávat nebudu..na černé to stejně není vidět...
Leden 19, 200916 r Tak ja taky Z minule zimy A pak z mycky Upraveno Leden 19, 200916 r od Cary_mary_fuck
Leden 19, 200916 r Já tuhle zimu meju jen světla a okna. Ale není to zas taková tragédie jako tu vidím
Leden 19, 200916 r kura,v sobotu jsem tu při založení tématu nebyl a včera jsem to umyl,to by jste něco viděly mám bílou a to co má na fotkách carymaryfuck je proti mýmu slabej odvar,jak mě je líto že jsem to nevyfotil
Leden 19, 200916 r Nic ve zlém, ale určitě bych se nechlubil výhledem z auta jako má Davon. Tento vyhled z auta byl udelan specialne pro tuto fotografii - 5 vterin na magistrale za kamionem, vyfoceno, ostriknuto...
Leden 19, 200916 r Tento vyhled z auta byl udelan specialne pro tuto fotografii - 5 vterin na magistrale za kamionem, vyfoceno, ostriknuto... tak to je
Leden 19, 200916 r Autor Ty vole!!!! Tak ten Roomster nemá konkurenta zezadu.To je na výhru! Co Scajo? Takhle jsi svou OII zadělanou neměl!
Leden 19, 200916 r takhle ted vypada celej a jeste je na tom hodne sul tak ze opravdu vyborny auticko :-) na fotce to videt neni ale fakt je tam vrstva toho bordelu jen cekam kdy me vylosujou za spinavou RZ
Leden 19, 200916 r to je problém tu RZ trochu otřít??? jak prosím tě vidíš přes to zadní sklo??? ten stěrač vypadá dlouho nepužitě.....
Leden 19, 200916 r Tak rumík je bestovní, chválím...to by si určo zasloužilo pochvalu alespoň před nastoupenou jednotkou ...a s tou RZ bych si starost nedělal, čitelná je, takže no-problém
Leden 19, 200916 r hm tak to bych viděl na favorita...jak bíla prdel okty tak toho rooma... SPZku jsem měl taky takhle zadělanou,ale sama se očistila:) Jinak to pak vypdá jak pěst na oko když otřeš jen spz...
Leden 19, 200916 r Autor Tak ten modrej Roomster je supr.Kam se na něj hrabe ta střibrná RS mě by sralo že bych byl od toho auta pořád zasranej...kalhoty.
Leden 19, 200916 r no tak kalhoty si zadělávám od prahu na lýtkách a pak na stehnech od zadního nárazníku když lezu do kufru..a pak ještě prsty od otvírání kufru...takže jsem vlastně i já jako prase:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.