stasinec Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Zdravim prosím o radu mám problém na Oct.1. 1.9tdi 66kW.Startér točí,motorem to taky točí,má to takovej divnej zvuk a jakoby bez komprese a motor nenastartuje.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Skus napisat nieco blizsie o aute. Najazdene km, vymena rozvodov -skratka vsetky posledne servisne ukony a vyriesene zavady(ak boli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Skus napisat nieco blizsie o aute. Najazdene km, vymena rozvodov -skratka vsetky posledne servisne ukony a vyriesene zavady(ak boli) Je tam najeto 170 000km rozvody byly dělaný nedávno při 160 000 km auto mám asi rok nic jsem stím zatím nedělal krom těch rozvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Precitaj si tuto debatu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 zavrena chcipaci klapka..klasika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58601&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Precitaj si tuto debatu:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59338 Díky myslím že EGR bude můj případ,hned zítra na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Díky všem za rady,zítra se jdu na to mrknout. Editováno: 18. leden 2009, autor: stasinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Díky všem.Byla to zaseklá klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak se me to dnes taky stalo me to celkem vydesilo pak sem si vzpomel ze uz to tu nekdo resil pohl jsem sni a nadrc naskocilo ..... Tak se ptám co udelat proto aby seto uz neopakovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 vyčistit.. klasika.. je tam díkyEGRu libová vrstva usazených srač*k lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Přesně tak pořádně vyčistit a ono to zase něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Díky všem.Byla to zaseklá klapka. A kde ta klapa je?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.