Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, je možné zjistit podle čísla výrobku, zda obsahuje maxidot či ne? Více obrázky

No a jak na to koukám, tak jsou ty budíky nějaký jiný. Červená zóna na otáčkoměru je už od 4500tis otáček/min, a max rychlost je 240km/h, co už mě je 200km/h. a červená zona od 6tis ot/min.Nevíte někdo co je to zač?

post-21866-1232311293_thumb.jpg

post-21866-1232311300_thumb.jpg

post-21866-1232311305_thumb.jpg

Upraveno od Milh@us

sak ich otvor a uvidis. maxidot je display a ak nie je maxidot tak su v strede iba ledky. je to vidiet aj zozadu ked das dole len zadny kryt maxidotove maju pasovy vodic cez vrchnu stranu budikov ide z predu do zadu. nemaxidotove nemaju,

no a jedny jsou benzínový a druhý na TDI,proto ten rozdíl na otáčkoměru. Ty co držíš jsou diesel a podle mě to vypadá i že bez maxidotu.

Upraveno od juke.box

neni sú, je to vidieť.

sú asi dieselové

podle toho co jsem študoval a na základě diskuze s Najmisem si troufám říct, že jsou to budíky s maxidotem pro 1,4 16v ...protože jsem se ho nedávno na to ptal..že chci do 240km..pokud je to pro HTP nebo MPI tak jsou do 200km a pokud jsou do nafty nebo RS tak jsou budíky bílý a nemají hranatý čísla :D

P.S: mám pravdu nebo mě někdo opraví??

Upraveno od Krtek6

Na fotkách je přístroj bez maxidotu (s MFA - pal počítačem, ambiente - bez kontrolky otevřených dveří) motorizace nafta TDi. A byl už použitý, chybí štítek s PIN... Kombíky s maxidotem mají tvar posledního trojčíslí 84x.

Upraveno od norton

vidiš to...tak zas nejsem takovej expert... :smich:

Tu je jeho rodný list:

post-1954-1232382862_thumb.jpg

• Autor

chlapci, děkuji a prosím A/M o lock a odstranění. Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.