ViperCZ Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Dnes sem jel, dojel sem do vesnice, zpomalil na 50 a zapl tempomat. Zarazen byl 4. rychlostni stupen (toci to neco pres 2100 ot.m. - jen takova udrzovacka, hlavne ze to nezere), bylo to mirne z kopce, takze RJ brzdila motorem ale najednou koukam auto zacalo desne skubat a otacky kolisat v rozpeti cca 200 ot. min., vyslapl sem spojku a podradil na 3 ku a cajk, jedu a hodil sem si ve 100km pri 5ce tempomat a zase, vyslapnuti spojky a jede se ok. Doma sem to skubl na VAG, vypis zavad a nic. Motor ma vykon, nezere vic nez driv- nic. Kdyz sem jel byl zahratej na provozku, tempomat dodelavka cca pred rokem v autoriz. servisu skoda a slapal az doted bez problemu. Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Dnes sem jel, dojel sem do vesnice, zpomalil na 50 a zapl tempomat. Zarazen byl 4. rychlostni stupen (toci to neco pres 2100 ot.m. - jen takova udrzovacka, hlavne ze to nezere), bylo to mirne z kopce, takze RJ brzdila motorem ale najednou koukam auto zacalo desne skubat a otacky kolisat v rozpeti cca 200 ot. min., vyslapl sem spojku a podradil na 3 ku a cajk, jedu a hodil sem si ve 100km pri 5ce tempomat a zase, vyslapnuti spojky a jede se ok. Doma sem to skubl na VAG, vypis zavad a nic. Motor ma vykon, nezere vic nez driv- nic. Kdyz sem jel byl zahratej na provozku, tempomat dodelavka cca pred rokem v autoriz. servisu skoda a slapal az doted bez problemu. Co s tim? To je divný,jestli ti to dělá jenom z mírnýho kopce,tak si myslím že je to normální a nikdy jsi si toho nevšiml,taky jsem to občas zpozoroval,že to jakoby přidává a ubírá,jenom je to prostě taková blbá rychlost a ŘJ neví jestli přidat nebo ubrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jo to je normalni ze neudrzi presne, ono z kopce pri 50 na 4ku to dost dobre brzdit motorem ani nejde, ale proste to skubani celyho auta bylo jako kdyby nekdo dupal na spojku bych to tak prirovnal. vubec netusim cim to mohlo byt. Jinak sem zapomel Fabia 1,4MPi 50kW 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 len strielam, palivovy filter? to by nemuselo hodit zavadu do vagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ale to je divny ze to dela jen s tempomatem ne?! kdyz udrzuju rychlost normal nohou tak jede ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Víš,někde jsem četl,že se moc nedoporučuje tempomat do vozidel se slabším výkonem,tak jestli ti to dělá jenom při tempomatu,tak to možná bude ono,prostě je to slabší motor a ŘJ motoru se to snaží dohnat a přidá víc,než by bylo potřeba a následně ubere,asi bych si s tím nelámal hlavu,hlavně že jinak je vše O.K a jezdí ti to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ja mám 44kw a jazdí to s tempomatom v pohode.Akú máš páčku origo alebo čina? Mohla by to robiť aj RJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Packa origo. Predtim slapal jak hodinky a od te doby se to zatim neopakovalo, budu doufat ze to bylo erupcema na slunci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi01 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdravím. Mám naprosto stejný problém již více jak rok. Cukání motoru se objevuje jak při jízdě s tempomatem, tak bez něj a pouze při cca 2000 ot./min. Vag žádné chyby nehlásí a všechny měřené hodnoty odpovídají požadovaným rozsahům. Začalo se to objevovat po výměně svíček. Po cca 5 tisicích kilometrech se to zhoršilo do takové míry, že se s tím nedalo jezdit. Vyměnil jsem znovu svíčky, tentokrát jsem namontoval alternativní Brisky a zásadně se to zlepšilo, ale úplně nezmizelo (mám podezření na zapalovací lištu, ale nemám možnost si ji s někým na zkoušku prohodit). V současnosti se problém občas objeví, v tom případě měním jízdní režim (přeřadit, ubrat/přidat plyn). Tuto "záhadu" jsem se již snažil zde na fóru řešit, ale bohužel bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No ja myslím,že ak by to bola lišta tak by VAG zapísal aspoň sporadickú chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak to je gol, ja to mam mesic cca po 60 000km prohlidce kde se menily svicky (ale origo skoda servis). Zkusim je reklamovat-uvidim jak pochodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.