Adnots Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Čest všem, zasílám obr. pojistek. Je dobré tohle mít nalepené zevnitř na krycím plastu pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no se mi hodí. onehdá sem si říkal, že si to budu muset najít. akorát bych to dal spíš do elektriky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No v sekcii elektrika to bude naozaj lepsie. Presuvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adnots Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 no se mi hodí. onehdá sem si říkal, že si to budu muset najít. akorát bych to dal spíš do elektriky... Máš pravdu, já nepozorný, zanechal berlu mrazilku v sekci motor,ale to máš trocu ;-). Stejnak kdo zadá do vyhledávání slovo pojistky, tak na to narazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adnots Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No v sekcii elektrika to bude naozaj lepsie.Presuvam. Díky, tady už to mazat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Pěkná práce, ale není tohle přesně v knížce k autu, kterou tam má prakticky každý jenom sáhnout do přihrádky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 já do víčka nalepil tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adnots Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 já do víčka nalepil tohle Oooo! i s pozičním obrázkem, tak to je fajn :-) Adnots Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adnots Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Pěkná práce, ale není tohle přesně v knížce k autu, kterou tam má prakticky každý jenom sáhnout do přihrádky... To víš, bazar mi knížku nedodal a jistě nás takových bude víc v tomhle státě ;-) Dík za uznání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 sice mám k autu papírovou knížku ale kdo by jí pořád vozil sebou jen kvůli pojistkám tohle je vytažený z knížky v PDF tak s tím nebyla žádná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjody Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Dobrý večer všetkým, mám návod na obsluhu k 1,6 GLX 1998 aj k 1,8 SLX 1998 a v oboch je zobrazenie poistiek rovnaké. Dnes som ale zistil, že je chybné. Napr. na 13ke mám brzdové svetlá a nie "e.magnetická spojka", ako sa píše v obidvoch príručkách. Doteraz som teda skúšal vyťahovať nesprávne poistky... Naopak - komplet mi sedí rozloženie, ktoré tu priložil Raceman. Chcem sa spýtať, odkiaľ to presne získal Raceman (typ Octavie) a ako to, že ani jedna z tých originálnych príručiek, čo mám k dispozícii k autám nesedí? Vie mi to niekto objasniť? Obrázok poistiek prikladám. Pekný zvyšok večera želám. Fjody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.