Publikováno Leden 23, 200916 r Čest všem, zasílám obr. pojistek. Je dobré tohle mít nalepené zevnitř na krycím plastu pojistek.
Leden 23, 200916 r no se mi hodí. onehdá sem si říkal, že si to budu muset najít. akorát bych to dal spíš do elektriky...
Leden 25, 200916 r Autor no se mi hodí. onehdá sem si říkal, že si to budu muset najít. akorát bych to dal spíš do elektriky... Máš pravdu, já nepozorný, zanechal berlu mrazilku v sekci motor,ale to máš trocu ;-). Stejnak kdo zadá do vyhledávání slovo pojistky, tak na to narazí.
Leden 25, 200916 r Autor No v sekcii elektrika to bude naozaj lepsie.Presuvam. Díky, tady už to mazat nebudu.
Leden 27, 200916 r Pěkná práce, ale není tohle přesně v knížce k autu, kterou tam má prakticky každý jenom sáhnout do přihrádky...
Leden 30, 200916 r Autor já do víčka nalepil tohle Oooo! i s pozičním obrázkem, tak to je fajn :-) Adnots
Leden 30, 200916 r Autor Pěkná práce, ale není tohle přesně v knížce k autu, kterou tam má prakticky každý jenom sáhnout do přihrádky... To víš, bazar mi knížku nedodal a jistě nás takových bude víc v tomhle státě ;-) Dík za uznání.
Leden 30, 200916 r sice mám k autu papírovou knížku ale kdo by jí pořád vozil sebou jen kvůli pojistkám tohle je vytažený z knížky v PDF tak s tím nebyla žádná práce
Červen 22, 201015 r Dobrý večer všetkým, mám návod na obsluhu k 1,6 GLX 1998 aj k 1,8 SLX 1998 a v oboch je zobrazenie poistiek rovnaké. Dnes som ale zistil, že je chybné. Napr. na 13ke mám brzdové svetlá a nie "e.magnetická spojka", ako sa píše v obidvoch príručkách. Doteraz som teda skúšal vyťahovať nesprávne poistky... Naopak - komplet mi sedí rozloženie, ktoré tu priložil Raceman. Chcem sa spýtať, odkiaľ to presne získal Raceman (typ Octavie) a ako to, že ani jedna z tých originálnych príručiek, čo mám k dispozícii k autám nesedí? Vie mi to niekto objasniť? Obrázok poistiek prikladám. Pekný zvyšok večera želám. Fjody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.