Přejít na obsah

ŘJ komfortu ???

papuja

Doporučené příspěvky

No a tady mám číslo 1K0959433S a nevím jestli tu dálku bude umět - nevím jak to zjistím.

potřebuješ sadu klíčů a zámků s vystřelovákama, komfortní jednotku (některé to DO už umějí, musí se zjistit) pin immobilizéru nebo někoho, kdo ho vyčte, diagnostiku a pár šikovných rukou ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Já jsem pro to by bylo nejlepší. Ale kde sehnat ten popis ?

myslim, ze by se hodilo sepsat "vsechny caste" jednotky co se na OII meni kvuli dodelavani veci. Treba by se to vyvesilo do sekce elektriky a bylo by po ruznejch milionu dohadu....

Typ jednotky - Cislo - funkce - doplnujici info...

co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Chlapi prosím Vás úplně blbá otázka. Jak se dostanu ke komfortce. Oddělal jsem plast pod volantem kde se dostanu k releové desce, ale tam jsem tu komfortku nenašel. A kam podle Vás někdo mohl schovat jednotku alarmu Meta při dodatečné montáži ? Podle mě by to mělo být co nejblíž u sebe kvůli jednoduchosti montáže ne ? Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Chlapi prosím Vás úplně blbá otázka. Jak se dostanu ke komfortce. Oddělal jsem plast pod volantem kde se dostanu k releové desce, ale tam jsem tu komfortku nenašel. A kam podle Vás někdo mohl schovat jednotku alarmu Meta při dodatečné montáži ? Podle mě by to mělo být co nejblíž u sebe kvůli jednoduchosti montáže ne ? Díky za odpovědi

Podívej se za odkládací schránku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...