papuja Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jsem laik. Chtěl bych se zeptat na řj komfortu 1K0959433S, kde zjistim co všechno umí a co ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Všchny umí-co se týče nastavení +- stejně.nebo co by jsi chtěl aby uměla navíc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papuja Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jde mi o to že tuhle ŘJ potřebuju když chci dálkový centrál (mám manual), ale nevím když budu ještě něco dodělávat (výhřev sedaček, Maxidot, HF BT atd..) jestli ji pak nebudu muset měnit, protože neumí to a to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 mimo toho DO s žádnou z těch věcí komfort nesouvísí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papuja Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak co pls potřebuju na dálkový centrál s výklopným klíčem. Mám obyč klíč a mechanický centrál. Každý říká něco jiného:o(( mimo toho DO s žádnou z těch věcí komfort nesouvísí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 potřebuješ sadu klíčů a zámků s vystřelovákama, komfortní jednotku (některé to DO už umějí, musí se zjistit) pin immobilizéru nebo někoho, kdo ho vyčte, diagnostiku a pár šikovných rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papuja Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 No a tady mám číslo 1K0959433S a nevím jestli tu dálku bude umět - nevím jak to zjistím. potřebuješ sadu klíčů a zámků s vystřelovákama, komfortní jednotku (některé to DO už umějí, musí se zjistit) pin immobilizéru nebo někoho, kdo ho vyčte, diagnostiku a pár šikovných rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Na dálku a vytřelovák Fabia I ti půjde bez problémů komfortka .......433E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jsme v Sekci OII Pepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ok sorry Nějak jsem přehlédl. Potom ta S by to asi mohla umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Chlapi a co komfortka 433 AH bude umět dálku ? Díky Jsme v Sekci OII Pepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 myslim, ze by se hodilo sepsat "vsechny caste" jednotky co se na OII meni kvuli dodelavani veci. Treba by se to vyvesilo do sekce elektriky a bylo by po ruznejch milionu dohadu.... Typ jednotky - Cislo - funkce - doplnujici info... co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já jsem pro to by bylo nejlepší. Ale kde sehnat ten popis ? myslim, ze by se hodilo sepsat "vsechny caste" jednotky co se na OII meni kvuli dodelavani veci. Treba by se to vyvesilo do sekce elektriky a bylo by po ruznejch milionu dohadu....Typ jednotky - Cislo - funkce - doplnujici info... co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 kluci tady vsechno vedi... ja bych tema klidne zalozil ale co bych tam napsal? verim ze se toho ujme nekdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chlapi prosím Vás úplně blbá otázka. Jak se dostanu ke komfortce. Oddělal jsem plast pod volantem kde se dostanu k releové desce, ale tam jsem tu komfortku nenašel. A kam podle Vás někdo mohl schovat jednotku alarmu Meta při dodatečné montáži ? Podle mě by to mělo být co nejblíž u sebe kvůli jednoduchosti montáže ne ? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rogun Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chlapi prosím Vás úplně blbá otázka. Jak se dostanu ke komfortce. Oddělal jsem plast pod volantem kde se dostanu k releové desce, ale tam jsem tu komfortku nenašel. A kam podle Vás někdo mohl schovat jednotku alarmu Meta při dodatečné montáži ? Podle mě by to mělo být co nejblíž u sebe kvůli jednoduchosti montáže ne ? Díky za odpovědi Podívej se za odkládací schránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.