TELEPORT Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ZDRAVÍM KOUPIL JSEM SI FABII 1,4 MPI 44 KW ROK 2001 a měl bych dotaz zda se mi že při jízdě táhne řízení do prava - čím by to mohlo být a než nastartuji svítí kontrolka epc a motoru nastartuji motor a nesvítí (je to normální ) nebo před startem to delá nějakou kontrolu a tema kontrolkama mi to zděluje a ještě bych se chtěl zeptat kde zjistím zda ma abs vím jsou to amaterské dotaze ale jsem uplný LAIK Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Začal bych tím,že bych si přečetl návod k obsluze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Začal bych tím,že bych si přečetl návod k obsluze.... četl jsem alespon teda ten co jsem našel na internetu a co jsem pochopil pokud nesviti při nastartovaném motoru tak je to ok ale jde o to že pokud mam klíček v zapalování tak to pořád svítí a nezasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) EPC kontrolka zhasne až po naštartovaní, a že ti auto ťahá do prava, skús si zmerať tlak v pneumatikách prípadne dotiahnutie matíc kolies a že auto má abs tak ti to prinajmenšom signalizuje kontrolka na prístrojovke, po otočení kľúčikom sa kontrolka rozsvieti a až po jej zhasnutí by sa mal motor naštartovať. a ešte jedna vec, tento príspevok patrí do skupiny FABIA: http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=79 Editováno: 27. leden 2009, autor: bobocop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 EPC kontrolka zhasne až po naštartovaní, a že ti auto ťahá do prava, skús si zmerať tlak v pneumatikách prípadne dotiahnutie matíc kolies a že auto má abs tak ti to prinajmenšom signalizuje kontrolka na prístrojovke, po otočení kľúčikom sa kontrolka rozsvieti a až po jej zhasnutí by sa mal motor naštartovať. díky moc za odpověd .... a ma zhasnout i kontrolka motoru po nastartovani ? asi taky co ... no tak to vypadá že abs nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) musí zhasnúť všetko okrem kontrolky dobíjania poprípadne špeciálnych kontroliek ako sú bezp. pásy, alebo ak máš zatiahnutú ručnú brzdu, tá ti zhasne iba keď ju spustíš, takže štartuj iba po zhasnutí kontroliek a bez zošliapnutia plynového pedálu a ešte jedna vec načo sa nesmie zabudnúť pri aute s katalyzátorom, auto sa nikde nesmie štartovať (samozrejme keď neštartuje) rozťahovaním alebo roztláčaním iba cez druhú baterku, mohlo by totiž dôjsť k vážnemu poškodeniu katalyzatora Editováno: 27. leden 2009, autor: bobocop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 musí zhasnúť všetko okrem kontrolky dobíjania poprípadne špeciálnych kontroliek ako sú bezp. pásy, alebo ak máš zatiahnutú ručnú brzdu, tá ti zhasne iba keď ju spustíš, takže štartuj iba po zhasnutí kontroliek a bez zošliapnutia plynového pedálu a ešte jedna vec načo sa nesmie zabudnúť pri aute s katalyzátorom, auto sa nikde nesmie štartovať (samozrejme keď neštartuje) rozťahovaním alebo roztláčaním iba cez druhú baterku, mohlo by totiž dôjsť k vážnemu poškodeniu katalyzatora auto sa nikde nesmie štartovať (samozrejme keď neštartuje) rozťahovaním alebo roztláčaním iba cez druhú baterku, mohlo by totiž dôjsť k vážnemu poškodeniu katalyzatora dobrá rada nad zlato to jsem nevěděl ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 nie je zač, nuž ja som to zopár krát riskol a katalyzátor zatiaľ funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Presuvam do Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Roztlačit se může pokud hned chytí (nedojdou nespálené plyny do katu), píše se rozlačovat do max. 50m... většinou chytne na 2metrech. Nebezpečnější může být přeskočení rozvoďáku při prudkém puštění spojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Přeskočení řetězu na Fabii 1,,4 MPI 44kw ? To nehrozí. Je tam krátký řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Myslel jsem to obecně... Řemenák přeskočit může, ať u Fabky, Okty, Golfa,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.