Publikováno Leden 28, 200916 r Ozývalo se mi nepříjemné pískání z ofuků palubovky po přečtení témat sem nenašel přesně můj problém proto píšu vyřešení------Po sundání kaslíku spolujezdce pouze 6 šroubů bylo nutné odmontovat větrák který je hned za ním OPĚT 6 šroubečků pak odpojení všech konektorů z palstového krytu a vymáčknutí pomocí šroubováku motůrek ventilátoru je nutné lépe zafixovat ventilátor mě se při vyšších otáčkach nebo náklonu auta rozkmital a vrzal vše sem promazal a lépe ho upevnil pomocí gumovích západek uvnitř krytu.Nyní bez jakéhokoliv pazvuku
Leden 28, 200916 r no pokud už je v motorku vůle, tak promazání pomůže jen na chvíli a časem se vibrace vrátí.
Leden 28, 200916 r Autor no pokud už je v motorku vůle, tak promazání pomůže jen na chvíli a časem se vibrace vrátí. Nu uvidíme dneska sem to dodělal a myslim že pokud je fixace provedená dobře tak by měl vydržet jinak ho vytáhnu a rozmlátim jelikož to pískání mě dost štvalo
Leden 29, 200916 r chápu, také už mám na svém kontě pár větráků Jestli to ale bylo špatným uchycením, tak by to mohlo být v poho. Blbé je pokud se vyčvachtají ta pouzdra na hřídeli větráku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.