markac Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ozývalo se mi nepříjemné pískání z ofuků palubovky po přečtení témat sem nenašel přesně můj problém proto píšu vyřešení------Po sundání kaslíku spolujezdce pouze 6 šroubů bylo nutné odmontovat větrák který je hned za ním OPĚT 6 šroubečků pak odpojení všech konektorů z palstového krytu a vymáčknutí pomocí šroubováku motůrek ventilátoru je nutné lépe zafixovat ventilátor mě se při vyšších otáčkach nebo náklonu auta rozkmital a vrzal vše sem promazal a lépe ho upevnil pomocí gumovích západek uvnitř krytu.Nyní bez jakéhokoliv pazvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no pokud už je v motorku vůle, tak promazání pomůže jen na chvíli a časem se vibrace vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markac Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no pokud už je v motorku vůle, tak promazání pomůže jen na chvíli a časem se vibrace vrátí. Nu uvidíme dneska sem to dodělal a myslim že pokud je fixace provedená dobře tak by měl vydržet jinak ho vytáhnu a rozmlátim jelikož to pískání mě dost štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 chápu, také už mám na svém kontě pár větráků Jestli to ale bylo špatným uchycením, tak by to mohlo být v poho. Blbé je pokud se vyčvachtají ta pouzdra na hřídeli větráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.