Přejít na obsah

rádio Sony

Milan

Doporučené příspěvky

Pánové,

omlouvám se za laický dotaz.

Nechal jsem si od známého vyměnit kazetové autorádio Panasonic za CD radio zn. Sony GTX-200. Známej mi ho zapojil do auta, na autorádiu však pouze svítí červené podsvícení, ale nehraje a ani nejde display. Vysouvací CD mechanika je funkční. Autorádio předchozímu majiteli normálně hrálo.

Proto by se chtěl zkušenějších zeptat, zda by mohla bý chyba v nesprávném zapojení (např. prohozené kabely), či zda může být potíž jinde ? :-(

Dík za odpovědi.

post-101-1233175766_thumb.jpg

Editováno: , autor: Milan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli svítí a vysouvá, tak je zapojený dobře. Vada bude v rádiu, napdá mě špatný kontakty mezi panelem, nebo rovnou špatný panel. Rádio jsi u původního majitele viděl nebo ti to jen říkal, že funguje?

viděl jsem, že funguje.

Odkaz ke komentáři

Zkus ho komplet vyndat, odpojit a znova zapojit - přesvěč se že je panel pořádně docvaklej. PS: a je na tom CD co tam strkáš něco nahraný? :)

O víkendu ho zkusím zapojit znovu. CD je nahraný, ale radio nejde "komplet", takže nejde spustit ani to CD :-(

Ještě jsem přístroj zkusil restartovat (pomocí zapuštěného tlačítka pod panelem) a ty části panelu, které byly po montáži podsvíceny nepřerušovaným červeným světlem, tak po restartu nyní blikají...

Snad by to mohlo být tím panelem, jak už fakt nevím...

Editováno: , autor: Milan
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...