Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové,

omlouvám se za laický dotaz.

Nechal jsem si od známého vyměnit kazetové autorádio Panasonic za CD radio zn. Sony GTX-200. Známej mi ho zapojil do auta, na autorádiu však pouze svítí červené podsvícení, ale nehraje a ani nejde display. Vysouvací CD mechanika je funkční. Autorádio předchozímu majiteli normálně hrálo.

Proto by se chtěl zkušenějších zeptat, zda by mohla bý chyba v nesprávném zapojení (např. prohozené kabely), či zda může být potíž jinde ? :-(

Dík za odpovědi.

post-101-1233175766_thumb.jpg

Upraveno od Milan

jestli svítí a vysouvá, tak je zapojený dobře. Vada bude v rádiu, napdá mě špatný kontakty mezi panelem, nebo rovnou špatný panel. Rádio jsi u původního majitele viděl nebo ti to jen říkal, že funguje?

• Autor
jestli svítí a vysouvá, tak je zapojený dobře. Vada bude v rádiu, napdá mě špatný kontakty mezi panelem, nebo rovnou špatný panel. Rádio jsi u původního majitele viděl nebo ti to jen říkal, že funguje?

viděl jsem, že funguje.

Nevyskratoval jsi ho? Nedotknul jsi se někde?

Zkus ho komplet vyndat, odpojit a znova zapojit - přesvěč se že je panel pořádně docvaklej. PS: a je na tom CD co tam strkáš něco nahraný? :)

• Autor
Zkus ho komplet vyndat, odpojit a znova zapojit - přesvěč se že je panel pořádně docvaklej. PS: a je na tom CD co tam strkáš něco nahraný? :)

O víkendu ho zkusím zapojit znovu. CD je nahraný, ale radio nejde "komplet", takže nejde spustit ani to CD :-(

Ještě jsem přístroj zkusil restartovat (pomocí zapuštěného tlačítka pod panelem) a ty části panelu, které byly po montáži podsvíceny nepřerušovaným červeným světlem, tak po restartu nyní blikají...

Snad by to mohlo být tím panelem, jak už fakt nevím...

Upraveno od Milan

Kup si kontaktol a očisti kontakty na panelu a radiu

Sem si vzpomněl, kdysi jsem měl sony ve Fáčku a několikrát se mi stalo, že to jen svítilo a nefungovalo nic, pak jsem zmačknul reset a pomohlo to ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.