Milan Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Pánové, omlouvám se za laický dotaz. Nechal jsem si od známého vyměnit kazetové autorádio Panasonic za CD radio zn. Sony GTX-200. Známej mi ho zapojil do auta, na autorádiu však pouze svítí červené podsvícení, ale nehraje a ani nejde display. Vysouvací CD mechanika je funkční. Autorádio předchozímu majiteli normálně hrálo. Proto by se chtěl zkušenějších zeptat, zda by mohla bý chyba v nesprávném zapojení (např. prohozené kabely), či zda může být potíž jinde ? :-( Dík za odpovědi. Editováno: 28. leden 2009, autor: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jestli svítí a vysouvá, tak je zapojený dobře. Vada bude v rádiu, napdá mě špatný kontakty mezi panelem, nebo rovnou špatný panel. Rádio jsi u původního majitele viděl nebo ti to jen říkal, že funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jestli svítí a vysouvá, tak je zapojený dobře. Vada bude v rádiu, napdá mě špatný kontakty mezi panelem, nebo rovnou špatný panel. Rádio jsi u původního majitele viděl nebo ti to jen říkal, že funguje? viděl jsem, že funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Nevyskratoval jsi ho? Nedotknul jsi se někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zkus ho komplet vyndat, odpojit a znova zapojit - přesvěč se že je panel pořádně docvaklej. PS: a je na tom CD co tam strkáš něco nahraný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Zkus ho komplet vyndat, odpojit a znova zapojit - přesvěč se že je panel pořádně docvaklej. PS: a je na tom CD co tam strkáš něco nahraný? O víkendu ho zkusím zapojit znovu. CD je nahraný, ale radio nejde "komplet", takže nejde spustit ani to CD :-( Ještě jsem přístroj zkusil restartovat (pomocí zapuštěného tlačítka pod panelem) a ty části panelu, které byly po montáži podsvíceny nepřerušovaným červeným světlem, tak po restartu nyní blikají... Snad by to mohlo být tím panelem, jak už fakt nevím... Editováno: 29. leden 2009, autor: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kup si kontaktol a očisti kontakty na panelu a radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Sem si vzpomněl, kdysi jsem měl sony ve Fáčku a několikrát se mi stalo, že to jen svítilo a nefungovalo nic, pak jsem zmačknul reset a pomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.