profor Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Kravinaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 no mě vcelku připadá , že přidáním téhle čočky by docela origo světla byly dost podobný xenonům z RS Fabie ...Ale to je tvůj názor a já ti ho neberu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 k originál xenům to bude mít hodně daleko.Jak vizuelně,tak legálností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) jasně...beru...legálností...ono už je nelegal mít zástavbu na origo lampách... -určitě to bude ale jiná, něž když někdo nahodí namísto orig. žárovek rovnou bez čočky a když kolem vás projede,připadáte si jako když se díváte jak někdo svařuje... udělal jsem takovej obrázek... -podle mě odlišnost světla od orig. je pouze ta čočka a trafo,jinak jsou světla uplně to samé a doplněním téhle čočky by bylo světlo k nerozeznání...(nebo vidíš tam něco rozdílného? ... (to si myslím já...) Editováno: 25. leden 2010, autor: AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Podivej se na to v realu, zmenis nazor. Je to fakt blbost. Napoveda: nejmensi drobnosti je uz jen umisteni parkovacky... To podstatny uvidis snad sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Jasně...už jsem viděl orig. RS světla v reálu...sou fakt jiný a je to oněčem jiném...než se zdá...ale ta myšlenka tam byla... Kdyby to někdy, někdo vyzkoušel,alespoň by moch říct co si otom myslí a jak to vypadá... PS: Jen se mě prostě zdálo,že by se dalo vcelku ušetřit...než kupovat světla za 10 tis. částky...tak koupit tuhle sadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Koska Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zdravim, dneska jsem byl měnit nové xenonové výbojky na FI.Origo jsou 4300K.Koupil jsem 6000K.Ty puvodní už byly vysvícené a neviděl jsem za tmy celkem nic.S tím že ty 6000K budou lepší nepatrně.Jaký je problem??Kdy zapnu světla tak jen probliknou ale nenastartují se.Zapnu a vypnu je asi 10-20 krat a pak naskočí.Jak ale někde zastavím a vychladnou problem se opakuje.Připomnám že výmena byla provedena ve origo servisu škode.O problemu vedí ale neví jak to řešit.Podle kamaráda je problém v té startovací krabičce že dáva malo proudu na 6000k výbojky???Muže to být tím.Nebo jste někto měl podobný problem, mužete poradit????Kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Co je to za vybojky? Originalni dil je pouze 4300K. Divny, pokud puvodni fungovaly v pohode a po vymene dochazi k takovym potizim... BTW, prechod na 6000K hodnotim jako spatny krok, z hlediska kvality osvetleni vozovky (hodnoty svetelneho toku) je optimem prave 4300K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Koska Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Tak tak vim že optimum je 4300K ale v čockach ktere jsou ve fabii, by měly být lepší 6000K.Je to divné.Chtěl jsem to zkusit.Jinak ty 6000K jsou nějake HID, no name.Origo jsou philips nebo osram.Jde mi spiš o ten problem proč špatně startují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 (editace) problémem je toto: ty 6000K jsou nějake HID, no name ...kolega z práce má ten samej problém a spousta lidí už to tu taky psala. Editováno: 11. Únor 2010, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 mam aj 8000 aj 10000 aj 12000 a nemam problem. tiez by som vymenil starter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Koska Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Děkuji za pomoc s dotazem.Problem je skutečne v zárovkach .Nechal jsem si u kolegy co je silnoproudař zmeřit napětí co teče do žárovek ze starteru.Vše bylo ok 25KV 35 W na nastartování,problem je ale v žárovkach, temto 6000K nestačí napoprvé taková štáva.Ten plyn co v nich je se nedokaže napoprvé zahrat na provozní teplotu aby se rosvítily.Proto 10krat vypnu a zapnu a naskočí.Kdyz jsme tam daly puvodní 4300K vše slo ok.Kolega říkal bud skusit jinny starter, i kdyz je divné pač všechny dávají 25KV 35W a nebo jedinna a jista možnost dat výbojku 4300K,jedine origo (osram,philips). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Zdar chlapi, jak myslite ze by svitili origo xeny s obyc zarovkou? Proste telo svetel xeny, ale bez vybojek... Abyste chapali, svetla se mi libi vzhledem, ale nechce se mi dodelavat ostriky a uz vubec ne naklonovy cidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 to sa mi nezda, dnes som daval 10000 a startuju na prvykrat. skus iny starter. robia to obe ziarovky? oba startery? a je to hid alebo je to d2S? lebo mne stale nie je jasne ci su to hidky alebo d2S. ja hovorim o origo xenoch v origo xeno svetlach s origo startermi akurat ziarovky 10000k 35W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ako kolega silnoprúdar nameral 35W? Reklkamuj tie výbojky, tie štartéry nie sú črepy a pokial nie sú vadné čo asi nie sú keď origo fachčili tak máš dosť vadné práve tie výbojky. ešte slús porovnať vzdialenosť medzi elektódami na nových a na starých. Ďalšia možnosť je že si kúpil nejakú 50W sériu a nevieš o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdar všem, chlapi potřeboval bych pomoci. Chci hodit na Fabii origo xenony, díval jsem se na odkaz k montaži, ale nefunkční. Chci se zeptat jek mám uchytit pravé VN trafo. Levé má držák,který lze koupit, ale pravé nevím. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 pravé trafo uchytíš tak, že zakoupíš držák přímo k tomu určený za 84,-Kaček http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0941155a-drzak-prave-ridici-jednotky-xenonu-fabia.html origo je tuším umístěný pod "brejlema" (spodní strana, aby nebyl vidět) viz obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Zdravím lidi, mám takový dotaz. Strašně se mi líbí design origo xenonových světel, ale z té legislativy co jsem tady četl se mi dělá šoufl Tak jsem uvažoval že bych si koupil origo xenony na fabii, ale místo xenonových výbojek bych do čočky dal nějakou lepší klasickou H7 halogenku. Logicky z toho pak vyvozuju že bych nemusel dodělávat čidla a ostřikovače. Půjde to? a co na to legislativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 nedáš tam žiadnu H7mu, iba D2S päticu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Zdar chlapi, nechá se někde sehnat plastová krytka kabeláže trafa xenonů FRS ( viz foto), někde jsem ji ztratil. Popřípadě, kdyby se někomu válela doma, měl bych zájem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Neviem ci ten tvoj prispevok patri zrovna do tejto temy,lebo tu sa viacmenej riesia orig.xenony ako take a nie halogenove ziarovky. A co sa tyka tvojich ziaroviek,tie prve modre od tej istej firmy som mal na predoslej fabii akurat ze boli 100W.Dlha zivotnost,super svietivost... bol som s nimi spokojny. 55W-ove ked su modre svietia slabsie ako klasicke 55W-ove a homologizaciu maju asi tazko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 po čase zde mažu, protože jsi si založil svoje téma, kde se ptáš na to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry15 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 čau chlapy chtěl jsme se zeptat máte někdo zkušenost i s těmi levnými xenony? např http://auto.bazos.cz/inzerat/7671963/Xenonova-sada-H7-6000K.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Perry: na to bych se vykašlal jsou s tím akorát problémy co se týče policie,osilnováni protijedoucích atd...raději kup nějáké osvědčené žárovky od osramu nebo phillips Editováno: 7. Listopad 2010, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Tak to bych do auta nedaval.Hidky jsou ta největši prasarna co mužeš dat.Policajti ted po tom celkem jdou a navic to dost i oslnuje.Bud original xeny nebo raději žadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.