Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už tak 2 měsíce stojí ve Zlíně u Lídlu odstavená octávie,neznáte ji někdo?Zatím je ještě celá,ale viděl jsem u ní naše snědší spoluobčany,jak ji okukují.

post-2928-1233237254_thumb.jpg

post-2928-1233237266_thumb.jpg

post-2928-1233237274_thumb.jpg

Vloženo

Zdravim, sice neznám ale poprosil bych adminy, ať to vyvěsí na více místech na foru, může to být urgentní a pak třeba po vysvětlení smáznout ... Navíc upozornim na příspěvek (snad mě to nebude stát varování :palec2: )

Vloženo

Presunul jsem to do lamparny, zvetsil pismo nadpisu. Pokud to vyvesim, myslim, ze mene lidi sleduje vyvesene, nez normalne dole. Prispevkama se to bude drzet nejvyse a je to! Doporucuji ti zavolat na bengarnu, treba tim nekomu pomuzes!

Vloženo

Brnenska znacka.. je mo mozna čorka a nekdo to tam odstavil... a nebo se nekdo tak ožral a nevi kde nechal auto..ale je to divny... kdyžtak dej vedet fakt tem co maj pomahat a chranit a treba pomuzete nekomu...byla by ji skoda kdyby se dostala tem ... ******** ******** ****** ...

Vloženo

podle RZ v pátrání není, takže pokud někdo u toho bydlí, tak to zkuste podle VINu, PČR také nic víc nezjistí. Ty evidence odcizených vozidel pocházejí z našich databází.

Vloženo

Ještě včera večer jsem volal kámošovi na PČR do zlína,je to ňákýho kluka ze Zlína,oni o ní už věděli.Takže asi ok.Jo a prý borec nemá rezervu. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...