bembas Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Už tak 2 měsíce stojí ve Zlíně u Lídlu odstavená octávie,neznáte ji někdo?Zatím je ještě celá,ale viděl jsem u ní naše snědší spoluobčany,jak ji okukují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdravim, sice neznám ale poprosil bych adminy, ať to vyvěsí na více místech na foru, může to být urgentní a pak třeba po vysvětlení smáznout ... Navíc upozornim na příspěvek (snad mě to nebude stát varování ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 koukám, že má vypuštěný/prořízlý přední kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Presunul jsem to do lamparny, zvetsil pismo nadpisu. Pokud to vyvesim, myslim, ze mene lidi sleduje vyvesene, nez normalne dole. Prispevkama se to bude drzet nejvyse a je to! Doporucuji ti zavolat na bengarnu, treba tim nekomu pomuzes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Který je to lidl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Který je to lidl? Nad dopravním podnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Brnenska znacka.. je mo mozna čorka a nekdo to tam odstavil... a nebo se nekdo tak ožral a nevi kde nechal auto..ale je to divny... kdyžtak dej vedet fakt tem co maj pomahat a chranit a treba pomuzete nekomu...byla by ji skoda kdyby se dostala tem ... ******** ******** ****** ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 urcite jim callnete at se na to mrknou cetnici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 když už ne na Policii, tak to někdo projedtě lustrací na této adrese: Lustrace odcizených vozidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 podle RZ v pátrání není, takže pokud někdo u toho bydlí, tak to zkuste podle VINu, PČR také nic víc nezjistí. Ty evidence odcizených vozidel pocházejí z našich databází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ještě včera večer jsem volal kámošovi na PČR do zlína,je to ňákýho kluka ze Zlína,oni o ní už věděli.Takže asi ok.Jo a prý borec nemá rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Petr07 - super, vyreseno, diky... Zamykam nyni jiz neplodnou debatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky