Duben 20, 200916 r takze tady jsou ty slibovane fotecky Romane... jsem ten, co drzi v ruce pullitr od Plzne. a zbytek je sqela particka lidi nejenom na kaleni...
Duben 22, 200916 r TomasB: Jo jo X-lander, mame ctyrkolku s velkymi pruzinami Rosťa19: Diky. Zatim vse OK a mala roste jako z vody. Porodni vaha 1600g a ted uz ma skoro 9kg.
Duben 30, 200916 r Taky pridam sve dve fotky Jedna je pri predavani Vivi (cti: auta), druha fotka z "kanclu"
Květen 12, 200916 r Pár foteček mého ksihtíku. A jedna specialitka takhle jsem vypadal před 22lety,po nástupu k naší lidově demokratické armádě coby 14letý budoucí lampasáček.
Květen 18, 200916 r Tak hledej a dej ji sem.. a pohyb.. jdu na nocni tak at se stihnu kouknout.. není o co stát.. novější nemám..cca 3r zpět a tady tak rok zpět
Květen 19, 200916 r dovolil jsem si přemístit - zkopnout sem tu společnou fotku z ŠH, doufám, že to autorovi nebude vadit, když ano, tak prosím vymazat někým z A/M
Květen 19, 200916 r Taky nechápu, co se tu dělo - diskuzní téma zmizelo a fotky certinky tu byly - ale dobrý, asi si sedím na vedení
Květen 19, 200916 r cerrtinka: dyť tady ty tvoje fotky sou ale dobře, žes přidala další jsou??no tak zítra jdu na oční
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.