MELLO Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 MP nikdy nespí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jedzím 4 někdy na 5 a příteluška zásadně na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ona vie preco jazdi na 3-ke, aspon je auto akcie schopne t.j. ked ked potrebujes pridat pri preradeni tak taha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Sakra lidi poraďte mi, potřebuju jet do Liberce, nikdy jsem tam nejel. Jak mám po cestě řadit? Startuju v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Už tady jsou témata jak na garáži autorevue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ona vie preco jazdi na 3-ke, aspon je auto akcie schopne t.j. ked ked potrebujes pridat pri preradeni tak taha Na dvojáka by ale tahalo ještě víc Asi seš taky jeden z těch co stojí před červenou na semaforech, noha leží plynu... aby byl kruták připraven k akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 NNNTomas: k semaforu ked je cervena tak bud na 3-ke bez plynu alebo neutral zalezi podla situacie p.s.: ty budes asi jeden s tych co mavam skusenosti ked jazdil na bicykli v zakrute sa ide 20-25km/h ja na bicykli a tak isto auto. ako sucasne vychadzame zo zakruty na rovinku tak ma maju borci spociatku dost problem predbehnut na aute ( TDI ) lebo si mysli ze ked ide do 25km/h na 3-ke a prida ze to bude tahat ale to pochopi az ked zrychlujem ze mu pomaly utekam alebo zavod vo vreciach, tak az potom ho napadne dat za 2 a predbehnut. druhy extrem su manici na krizovatkach ked sa treba niekde vopchat na bicykli ma clovek celkom slusny rozjazd a dokaze sa vopchat bez problemov. lenze su manici ktori si tiez myslia ze sa vopchaju stylom da 1 ledva sa pohne a preraduje potom musim brzdit. p.s.s.: kua chlapi prekrocenim hranice 2000ot. na jednotke sa to auto nerozpadne, mam rad borcov ze preradi pred hranicou 2000 a padne mu to pomaly na volnobezne a samozrejme ze mu to potom taha ako strela. bezne jednotku rozjazd 2-3 ot. a ked je potreba sa niekde vopchat tak bezne 3-4ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Myslel jsem to trochu jinak... Editováno: 24. Únor 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Já řadím dvojku, když mám rychlost lehce nad 20km/h tj. cca nějakých 2100 na jedničce. A tu dvojku pak už nechám déle do cca 5500 a pak už dám jen pětku na udržovačku. Na dálnici najíždím většinou se zařazenou 3 a tu točím až do 5000, ale většinou jak se mi chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 na 4 jezdím kolem 55 a na 5 - 60 ale pššš a zda mě někdo okukuje prdel jak ... tak jedu kolem 45 na 2 a potom plnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A co tak jazdit v pracovnych otackach tj. 2000-3000? ked mam tachometrovych 50 tak tam mam trojku, ked 60(co moze byt tak 55 km/h realnych) tak stvorku... kto tam ma 5. kvalt pri 50ke mal by sa trochu zamysliet... Ked si myslite, ze na 5. kvalte pri 50 budete mat nizsiu spotrebu ako na 3., tak sa mylite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 toto neries pre toto tu nie je pochopenie. pre mna za mna nech si jazdia aj 20km/h na 5-ke ked im nevadi ze pri sebemensom pridani plynu auto nereaguje to je ich vec. ja zasadne 50km/h na 3-ke, jazdit to na 4-ke u 1,4 16V ( 55kW) je vylozena blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 presne tak,každý podľa svojej chuti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Prvy mesiac som jazdil 50. Teraz sa pozriem na tachometer a 60 zvyk je zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ja menozem preradit na 4 lebo potom sa vzdy zbadam ze idem 60- 65 km/h. mate kupenu kartu prvej pomoci som ju dnes kupil za 40 centov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) otazocka: da sa jazdit v obci 50 kou? ak by ten dotycny co to vymyslal nemal imunitu alebo poriadny balik penazi urcite by nepresadzoval podobnu sprostost.. adam, ta karta ti je momentalne tak na 2 veci, radsej si si mohol kupit pivko v hypermarkete... schvalene to nie je a ked aj bude, budu tam normalizovane obrazky na ktorych sa este "pani" musia dohodnut.. Editováno: 24. Březen 2009, autor: cretino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ale unas sa zato rozhodli policajti davat pokuty, aj ked to je neplatne,asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nehnevaj sa, ale to je co za blbost? ty si nechas dat pokutu za nieco, za co nemusis??? ved mas predsa pravo vidiet zakon, podla ktoreho tu pokutu dostavas a mas pravo dostat od policajta vysvetlenie a dokonca mozes pozadovat aj to, aby ti to presne vo vyhlaske ukazal.. Ved potom podla tvojej teorie by mohol pokutovat aj jazdu v obci rychlostou 45km/h??? Na to mame predsa zakony, aby sme sa nimi riadili a nie si vymyslali kadejake blbosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ja som ju osobne nedostal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jezdím na 3ku a mám Fabii RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 5Otka na 3/4 a neviem si predstavit 5Oku na 5ke , 5tka sa predsa radi pri 7O-80tke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ale prd minule som isiel 150km/h na dialnici na 4-ke a az v 150km/h som dal 5-ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To by mě zajímalo kde tahle od začátku zbytečná debata skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Rychlost dodrziavam len ked videm nieco male cierne pofiderne na stojane alebo v maske auta alebo nejake policajne auto... Ked pred radarom prudko zabrdzite tak prd odmeria Lenze ho treba vcas zbadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No ja myslím,že keď ho zbadáš už je neskoro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.