davidpopjak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 mam takovej problem menil jsem sedacky za jine ty stare mely airbagy ale ty nove nemaji .vedl k nim kablik se tremi draty ten sem nechal rozpojen,a od ty doby mi sviti kontrolka airbag,nemate nekdo s ti zkusenost jak to udelat aby zas nesvitila dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 pěkně sis upravil výbavu - 2 pytle jde tam dát odpor při bočním nárazu se ale odpor nenafoukně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 pokud bude čtvrtwaťák, třeba změní barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpopjak Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 a jakej presne odpor by to mel bejt,a ten hnedy drat nepatri nahodou nekam ukostrit,ja vim ale ty sedacky byly hrozny atyhle sou super akorat nemaj ty pytle no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 asi bych raději dva vaky s hroznejma sedačkama než nic, dneska dostane papíry kde jakej de... a když tě veme z boku tak ti takovej vak dost pomůže. Navíc když budeš mít nehodu ne tvojí vinou tak nepočítej že dostaneš něco od pojištovny. Můj názor sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 cca 2,7ohm myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpopjak Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 cca 2,7ohm myslim. dik moc zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 downgrade??? nešli by třeba jenom přehodit potahy a molitany, spíš bych to řešil tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.