Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taaak Kluci dorazli sme domu cca ve 2hodky :) rano ...

Cesta utekla jako voda :)

Celkovy pocet km ze Sumavy 750km :D :D

Prum. spotreba byla 5,6l :)

Peny jeste jednou moooc Dekuju :) Byla to parada :)

nazdarek bando.Srazek fakt super bez chybicky.Na lepsim sem ete teda fakt nebyl :palec2:

Cauky Petriku prosimte mas nakou fotecku kde to nemam spinavy?Jak sem jel z ty micky treba ???? ;)

Mifi nemam :D :D :D

Hele prosim Te co sme jeli domu tak tatik basnil o subiku a Dvb-T a a .....

Takze co nevidet sme u Tebe :)

je to mi mrzi takova draha micka a nikdo to nezachytil¨:D

nu kdyby byl cas a ne noc tak sem vytahl ero a svezl bych vas a kdyby tatik uz nebyl nakutich tak by taky vypravel co jak sme delali a mozna by te svezl v nadupany FABII RS:)

Hehe urcite jeste svezes :)

jak se domluvime na ten Sub tak to asi budem delat u tebe s Tebou :D :D

No problem zkusim najit nejake obrazky ohledne MDS na netu a poslu ti to.Tatik si to bude davat do fabie tak pak budu kdyztak vypravet kde to je ohledne montaze nejlepsi a kde to hraje nejlepe.

Aby sme ho jeste nepredbehli :) s montazi :)

Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu :palec2: lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal :smich:

A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky? ;)

• Autor

Kamarádi,sem strašně rád,že sem vás moh pozvat na šumavu a vy ste neodmítli.Podle vašich děkovných zpráv si myslím,že se vám tu líbylo a tak snad brzy bude nějaký další srazík.Počasí se nakonec umoudřilo tak i projížďka po šumavě byla fajn.Jen je mě líto,že sem se strašně mooc na sraz těšil až vás tu budu mít a když sem vás tu všechny měl pohromadě,tak to strašně rychle u teklo.Já vám chci taky poděkovat za vaši účast,že moje snažení udělat fajn sraz nakonec vyšlo.čauky čau a zase na viděnou kamarádi. kol5:palec2:

Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu :palec2: lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal :smich:

A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky? ;)

Joo na ty vykony se zeptej :)lol

Uz tu nebudem spinit vlakno dohodnem po icq nebo sz :)

Tak já taky přidám aspoň dvě :palec2::p

post-10425-1242623099_thumb.jpg

post-10425-1242623111_thumb.jpg

ahoj bando. Zdravím po kratší odmlce. Cesta dom příjemná krásným prostředím.

Peny: Díky moc!! Bylo to SUPERB!!!! Až proberu fotky, tak to sem hodim. Teď však alou do práce :(

Ahojky.Sraz :palec2: Šumava :palec2: Peny :kol-75::worthy Děkujeme moc.Rád jsem Vás všechny poznal :)

Ještě jednou velké díky Pennymu,opravdu se to povedlo,tak se těším na brzkou kávu na Šumavě,nebo v Písku Penny.....Dave :palec2:

Jsem rád,že je spokojenost a vyšlo to na 1čku.moc mě ,mrzí.že jsem nemohl dorazit,ale není všem dnům konec :)

Tak dávejte více fotek,honem,honem :)

Ahoj kluci, tak jsem se na chvíli dostala domů . Jsem ráda, že jsem Vás všechny poznala, sraz neměl chybu a těším se na další se tkání kol5-_-

• Autor

Tak několik hezkých fotek provzpomínku na fajn sraz na Šumavě.Díky moc kluci,že ste dorazili a hlavně,že se Vám tu líbylo. kol5:palec2:

post-17528-1242639795_thumb.jpg

post-17528-1242639827_thumb.jpg

post-17528-1242639860_thumb.jpg

post-17528-1242639890_thumb.jpg

post-17528-1242639921_thumb.jpg

post-17528-1242639952_thumb.jpg

post-17528-1242639986_thumb.jpg

post-17528-1242640028_thumb.jpg

post-17528-1242640056_thumb.jpg

post-17528-1242640085_thumb.jpg

post-17528-1242640119_thumb.jpg

post-17528-1242640161_thumb.jpg

post-17528-1242640206_thumb.jpg

post-17528-1242640239_thumb.jpg

post-17528-1242640271_thumb.jpg

post-17528-1242640615_thumb.jpg

post-17528-1242640649_thumb.jpg

Upraveno od Peny

pěkné,bardzo pěkné.dále,další :palec2::)

Ááááá, čekal jsem kdy tam dáte tu moji atrakci :palec2: co jste tam z mojí Octule měli :smich:

Iljo kdyz ona je opravdu tak Kraasna :)

Je ja vím :wub: , proto se jí nechci vzdát :palec2:

• Autor

Dofám,že i příště s námi vyrazíš na nějakej další srázek. :p příště se třeba i svezu :smich:

Jasně určitě a rád, jste prima banda a fakt to bylo s vámi super. A co se týče svezení no problem :palec2: vždyť jsem to tam nabízel jak pouťovou atrakci :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.