Květen 17, 200916 r Taaak Kluci dorazli sme domu cca ve 2hodky rano ... Cesta utekla jako voda Celkovy pocet km ze Sumavy 750km :D Prum. spotreba byla 5,6l Peny jeste jednou moooc Dekuju Byla to parada
Květen 17, 200916 r nazdarek bando.Srazek fakt super bez chybicky.Na lepsim sem ete teda fakt nebyl Cauky Petriku prosimte mas nakou fotecku kde to nemam spinavy?Jak sem jel z ty micky treba ????
Květen 17, 200916 r Mifi nemam :D Hele prosim Te co sme jeli domu tak tatik basnil o subiku a Dvb-T a a ..... Takze co nevidet sme u Tebe
Květen 17, 200916 r je to mi mrzi takova draha micka a nikdo to nezachytil¨ nu kdyby byl cas a ne noc tak sem vytahl ero a svezl bych vas a kdyby tatik uz nebyl nakutich tak by taky vypravel co jak sme delali a mozna by te svezl v nadupany FABII RS:)
Květen 17, 200916 r Hehe urcite jeste svezes jak se domluvime na ten Sub tak to asi budem delat u tebe s Tebou :D
Květen 17, 200916 r No problem zkusim najit nejake obrazky ohledne MDS na netu a poslu ti to.Tatik si to bude davat do fabie tak pak budu kdyztak vypravet kde to je ohledne montaze nejlepsi a kde to hraje nejlepe.
Květen 17, 200916 r Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky?
Květen 17, 200916 r Autor Kamarádi,sem strašně rád,že sem vás moh pozvat na šumavu a vy ste neodmítli.Podle vašich děkovných zpráv si myslím,že se vám tu líbylo a tak snad brzy bude nějaký další srazík.Počasí se nakonec umoudřilo tak i projížďka po šumavě byla fajn.Jen je mě líto,že sem se strašně mooc na sraz těšil až vás tu budu mít a když sem vás tu všechny měl pohromadě,tak to strašně rychle u teklo.Já vám chci taky poděkovat za vaši účast,že moje snažení udělat fajn sraz nakonec vyšlo.čauky čau a zase na viděnou kamarádi.
Květen 17, 200916 r Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky? Joo na ty vykony se zeptej Uz tu nebudem spinit vlakno dohodnem po icq nebo sz
Květen 18, 200916 r ahoj bando. Zdravím po kratší odmlce. Cesta dom příjemná krásným prostředím. Peny: Díky moc!! Bylo to SUPERB!!!! Až proberu fotky, tak to sem hodim. Teď však alou do práce
Květen 18, 200916 r Ještě jednou velké díky Pennymu,opravdu se to povedlo,tak se těším na brzkou kávu na Šumavě,nebo v Písku Penny.....Dave
Květen 18, 200916 r Jsem rád,že je spokojenost a vyšlo to na 1čku.moc mě ,mrzí.že jsem nemohl dorazit,ale není všem dnům konec Tak dávejte více fotek,honem,honem
Květen 18, 200916 r Ahoj kluci, tak jsem se na chvíli dostala domů . Jsem ráda, že jsem Vás všechny poznala, sraz neměl chybu a těším se na další se tkání
Květen 18, 200916 r Autor Tak několik hezkých fotek provzpomínku na fajn sraz na Šumavě.Díky moc kluci,že ste dorazili a hlavně,že se Vám tu líbylo. Upraveno Květen 18, 200916 r od Peny
Květen 18, 200916 r Autor Dofám,že i příště s námi vyrazíš na nějakej další srázek. příště se třeba i svezu
Květen 18, 200916 r Jasně určitě a rád, jste prima banda a fakt to bylo s vámi super. A co se týče svezení no problem vždyť jsem to tam nabízel jak pouťovou atrakci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.