mirus007 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ahoj, Chci se vás všech zeptat, co by ste dali na octu combi (tmavá modrá metla ) za kola v 17" ? Chci si konečně koupit pořádný kolesa , a ninější lauriny nechat na zimu. Nemám žádný program na vytvoření, a foto v realu vypadá jinak než v PC (vím,že na netu je plno programu) Ale holt reál je reál Můžet vkládat fota? Díky moc všem za pomoc PS: neděla se imitace L&K kol v 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Editováno: 3. Únor 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 OZ Antares 17''x8'' 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 klasika,podle me okte nejvic slusi a kdo tvrdi ze ne tak je lhář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) tak ty jsou mooc pekny-OZ Antares 17''x8'' 5x100 post-23-1156182784.gif Editováno: 3. Únor 2009, autor: ladja01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj, Díky všem moc, za ukázky A DOUFÁM, že se další ukázky budou množit Všechny jsou moc šmrncovní, ale pořad hledám tu TŘEŠNIČKU NA DORTU a doufám, že ji najdu Léto se blíží a to mílovými kroky :-) a auti chce nové papuče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 :palec2: Krásné "kousky". Fakt ji sluší a nejsou profláklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Miro resim UPLNE stejny problem taky mam tmavou hlubinnou metlu, taky 16" L&K a chtel bych je nechat na zimu akorat na leto se priklanim k myslence 18" a zatim se mi libi repliky RS4 (v tmavsi barve taky) jinak je jich spousta krasnych kol, proste kouknout a vybrat moc dlouho nepremyslet ... vybirat srdcem ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Co říkáte na tyto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Rozhodně "Škodíkovi" Speedline MG v 18" fotka bude u jeho auta. Jinak Dezent F - za chvíli tuctové (ale na kráse jim to neubírá), spiciho vw kola tak no a spidery Repliky typu A8 patří na jiné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ja mam tyto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 porozhlídni se po třešničce zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4829 v sekci podozek je tuším vyvěšeno jak zapsat nový rozměr do TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ja mam tyto.... Jsou to parádní kousky Ale více se mi líbí ty 5 paprskový, ty jsou fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Miro resim UPLNE stejny problem taky mam tmavou hlubinnou metlu, taky 16" L&K a chtel bych je nechat na zimu akorat na leto se priklanim k myslence 18" a zatim se mi libi repliky RS4 (v tmavsi barve taky) jinak je jich spousta krasnych kol, proste kouknout a vybrat moc dlouho nepremyslet ... vybirat srdcem ^^ Jj, já sem si taky pohrával s myšlenkou na 18" kola, ale nakonec sem si vybral kompromis a zustanu u 17" :-) ( ale je zase pravda, že 18" kola budou vypadat zase víc ) Já bych bral i repliku L&k v 17", ale nikde sem ji ještě neviděl a asi neuvidím Ty tmavý repliky RS4, sem viděl na aukru (tak zkus tam mrknout a byla u nich celkem slušna cena kolem +- CZK 10.000,-- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 porozhlídni se po třešničce zde:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4829 v sekci podozek je tuším vyvěšeno jak zapsat nový rozměr do TP Kola mi zapíše známej, nějak se to udělá, ale hlavně to musí být ve velkým TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jo jo, proto jsem je poridil a hlavne jsou to BBS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jo jo, proto jsem je poridil a hlavne jsou to BBS jj, jsou fakt mazec a super značka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Jj, já sem si taky pohrával s myšlenkou na 18" kola, ale nakonec sem si vybral kompromis a zustanu u 17" :-) ( ale je zase pravda, že 18" kola budou vypadat zase víc )Já bych bral i repliku L&k v 17", ale nikde sem ji ještě neviděl a asi neuvidím Ty tmavý repliky RS4, sem viděl na aukru (tak zkus tam mrknout a byla u nich celkem slušna cena kolem +- CZK 10.000,-- ) Jo tak vetsi L&K by byly LUXUS jinak diky za info, ale to je jeste otazka casu, ted jsou dulezitejsi veci na koupi. Jinak i spousta 17" kol je krasnych ... To Octavius : ty prvni petipaprskovy jsem uz nekde videl na Octe a patri mezi moje favority Editováno: 5. Únor 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Nazdárek všem, Tak trošku popojedeme Co říkáte na kola Kentaur? Nevíte jak by mohly slušet? Nemáte někdo program, aby se to hodilo na auto, jak to bude vypadat? Díky moc, za všechny odpovědi a názory Editováno: 6. Únor 2009, autor: mirus007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Taky hledám kola, ale obujte si bílý combík to není jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 na bílý kombi jedině Spidery nebo Speedline... taky mám bílou kombi a jednou budou jedny z nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já mám tyto,jsou to RH 8-8,5x17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.