Mr. Zajda Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dobrý den, dodělával jsem na fabii 2001 přední mlhovky. dá se nějak zjistit kam se napojit na palubní přístroje, aby mi při zapnutí mlhovek svítila kontrolka přímo na budících? děkuji za info, zatím jsem nic nenašel. Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ze svorkovnice spínače světel (s polohou pro přední mlhovky) z kontaktu č. 8 označeném na vypínači NL je potřeba natáhnout vodič o průřezu min. 1,5 mm na pojistku č. 65 (nutné doplnit i s pojistkovými piny). Z pojistky je třeba natáhnout jeden vodič o průřezu min. 1,5 mm skrz motorovou stěnu do předních mlhovek, které jsou na tento vodič zapojeny paralerně. Druhý vodič z pojistky o průřezu 0,35 mm vede do přístrojové desky na svorkovnici T32a pin č. 19 (kontrolka př. mlhovek). Samotné mlhovky je potřeba samozřejmě též ukostřit vodičem o min. průřezu 1,5 mm. Jediný zádrhel na celé montáži je prostup napájecího kabelu mlhovek konektorem v motorové stěně, který je bez demontáže pomocné motorové stěny jen velice špatně přístupný. V nouzi lze vodič protáhnout okolo lanovodu otevírání motorového prostoru. Nejsem tak chytry, ale chci montovat mlhy a to mi poslal kolega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jsi moje zpása, fakt díky i za stahovačky, mám k tobě respekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tady najdes i fotky z me montaze... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...39585&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagat Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Dobrý den, já bych měl trochu jiný problém. Všechno mám komplet zapojené, jen když chci přidat pin ke kontrolce do svorkovnice, do přístrojů, tak to tam nemůžu nijak vsadit. Hlavně tenhle typ svorkovnice jsem ještě neviděl. Povedlo se mi z ní sundat ten kryt, takže vidím na jednotlivé kabely a dostanu se na pin 19. Problém je, že nevím, jakým způsobem se takový pin instaluje. Do klasické svorkovnice, to není problém, ale tohle??? Asi jsem troubel, že se na to ptám, ale lepší, než tam cpát něco silou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tam je nějaká finta, už nevím, jak to bylo, nemáš foto té svorkovnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a není na tom, takový ten plastový bazmek, co se musí šoupnout stranou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Je tam nějaká pojistka,už si to přesně nepamatuji, ale buď jí povytáhneš nebo odklopíš a pak tam jde dát pin. Tady jsou fotky montáže z originál sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Já jsem do té svorkovnice strčil odplankovaný konec drátku i bez pinu a normálně to funguje.Myslím,že na té diodě žádný přechoďák nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Povytiahni tú fialovu vec napravo a zasuň pin ,potom to zatlač naspäť.Je to tzv. blokada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Stahni fialovou pojistku (už nejspíš máš). Přecvakni plast. stahovací pásek a vytahni vnitřek konektoru. Nasuň nový pin do správné (zacvakne) a vrať vnitřek konektoru zpět do "obalu". Nasuň fialovou pojistku a kabely stahni novým páskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagat Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Díky všem za rady, tu svorkovnici jsem rozdělal už před tím, ale samotný pin nešel zacvaknout. Mám na to pořádně zatlačit, nebo je to jenom špatně podajnej patent a je na to fígl? Zkusil bych tam strčit samotný oletovaný drát bez pinu, až se mi podaří ho ulomit při nasazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) Ked to vnútro vytiahneš tak sa lepšie pozri ten pin má aby sa zabránilo vytiahnutiu taký pliešok v "protismere" ten prihni a pin vytiahneš.Ked si už jeden zlomil tak použi iný sú tam všetky aj nezapojené-aspoň ja som ich tam mal. Tu je to vidieť hadam ti to pomôže: Editováno: 30. Srpen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagat Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Super, moc děkuju Já jsem si neuvědomil, že ta svorkovnice už je komplet obsazená z fabriky a tudíž mi tam ten pin brání přidat další, který mám na kabelu. Paráda hned to tam půjdu přicvaknout. Ještě jednou díky, asi jsem slepec, když jsem to přehlídnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.