Publikováno Únor 5, 200916 r Zdravím, poradil by mi nekdo jak se dá demontovat strop i se sloupkama? Půjde to na alcantru a chce to mít sundaný. Díky
Únor 25, 200916 r Jestli mas bocni airbagy...tak sroubky-torxy jsou schvoany pod tema krytkama. Pak staci jen vycvaknout. Ja jsem zacal demontazi stropnich lampicek, slunecnich clon...stropnich drzadel a pak zacal vycvakavat predni sloupky, prostredni a pak je problem u tech zadnich...jeslti mas liftback tak musis i demontovat ty plastove drzaky co drzi plato kufru, coz je docela problem, protoze jeden sroubek je blbe pristupnej a musi se sundat bocni vedeni u sedacek (vcetne bocnich vyplni v kufru) a pak teprve mas trosku pristup k tomu sroubku.
Únor 25, 200916 r Zdravím, poradil by mi nekdo jak se dá demontovat strop i se sloupkama? Půjde to na alcantru a chce to mít sundaný. Díky Můžu se zeptat, kdo ti to bude upravovat a na kolik to výjde?
Únor 25, 200916 r Jj, myslel jsem si, ale zeptal se, jestli to náhodou někdo nedělá za lidovější cenu.
Únor 26, 200916 r Autor Můžu se zeptat, kdo ti to bude upravovat a na kolik to výjde? Mě to vyjde u nějákýho chlápka co jsem našel na netu asi na 2500,ale che to mít právě sundané...
Únor 26, 200916 r Autor Jestli mas bocni airbagy...tak sroubky-torxy jsou schvoany pod tema krytkama. Pak staci jen vycvaknout. Ja jsem zacal demontazi stropnich lampicek, slunecnich clon...stropnich drzadel a pak zacal vycvakavat predni sloupky, prostredni a pak je problem u tech zadnich...jeslti mas liftback tak musis i demontovat ty plastove drzaky co drzi plato kufru, coz je docela problem, protoze jeden sroubek je blbe pristupnej a musi se sundat bocni vedeni u sedacek (vcetne bocnich vyplni v kufru) a pak teprve mas trosku pristup k tomu sroubku. No takže to bude docela pakárna, jak tak na to koukám....ale snad si s tím něják poradím no ... Moc děkuji za rady!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.