Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

- sedy pruh sem osobne ve FII/R vzhledem ke stavbe karoserie zatim nevyuzil, takze tohle bolet asi moc nebude

- bezpecnostni srouby bohuzel moc nepomahaji a sousedka i tak prisla o dve kola. takze tady bude asi lepsi neco nestandardniho

- Brunello vitam :)

- manzeta bude zalezet na vzhledu, clovek se to stejne nedotyka. uvidime.

- tu kontrolu nesnasim a to i kdyz se pasam. ze to nebudou delat ke spolujezdci ani za priplatek je docela divny.

- ta antracitova u R myslim docela sekla, skoda. svetly barvy imho k R moc nejdou

Vloženo

Novinky SII:

1.4 TSI,1.8 TSI 118 KW,3.6 FSI 191 KW,2.0 TDI CR 125 KW- EU 5,22KT

Vyhřívané čelní sklo-pro motorizace 1.8 TSI,3.6 FSI,2.0 TDI CR 125 KW,22KT

Sportovní paket:

Mimořádná výbava pro všechny motorizace od 103 KW mimo 1.8 TSI 4x4 a 2.0 TDI CR 125 KW 4x4,22KT

Obsah paketu:

-Sportovní podvozek

-3 ramenný volant kožený volant

- Malý kožený paket

- Sportovní pedály

- Spoiler na víku kufru lakovaný v barvě vozu

Vloženo

Klucí, jak to vypadá s 1,2tsi do F2a kdy půjde do výroby.......( to je ta cca 100ps verze? slabší se nechystá? ), a má nahradit tedy 1,4 63kw ? a 1.6ku má nahradit 1,4tsi? Odhaduju, že by tedy 1,2tsi mělo mít podobnou cenovku jak 1,4ka nyní, ne? Jak jinak chce škodovka udžet prodejnost svých F2, když nechci HTP a láká mě to turbíčko malý....

Vloženo

takže 1,2tsi nahradí 1,6ku .............tehdy by se to relativne cenově mohlo rovnat, hm? Otázkou také je, kolik výkonových verzí bude 1,2tsi mít (třeba i směrem dolů) , i ta 1,4tsi jich má několikero

Vloženo

Ja len doplním k už vymenovaným zmenám:

• FII
    • odpadá signalizácia opotrebenia brzdových doštičiek
    • anténa bude znova odnímateľná
    • nové volanty - dizajn OIIFL/SII bez chrómovej linky
    • odpadá krytka zámku 5. dverí v prahovej lište
    • farba rosso brunello od 22KT/09

• Roomster
    • pre Scout budú vkladané štandardné čierne koberce bez nápisu
    • odpadá signalizácia opotrebenia brzdových doštičiek
    • zmenený držiak na bicykle v batožinovom priestore
    • anténa bude znova odnímateľná
    • nové volanty - dizajn OIIFL/SII bez chrómovej linky
    • nová farba šedá platin od 28KT/09
    • nová farba modrá aqua od 32KT/09

• OIIFL
    • 18" kolesá Neptune pre RS
    • celokožený interiér Supreme pre RS
    • 1,6 TDI CR od 27KT/09 (len Greenline)
    • Navi Amundsen v kombinácii s CD meničom
    • Air Quality Sensor pre Climatronic (automatické zapínanie vnútornej cirkulácie)
    • zrušenie plastových líšt na koberci v kufri
    • odpadá nápis airbag na B a C stĺpiku
    • pri zapnutí predných stieračov sa automaticky zapne aj zadný (možnosť aktivácie cez maxidot)
    • farba rosso brunello od 27KT/09

• SII
    • 16" disky Moon pre Comfort a Ambition
    • chrómové lišty aj pre Comfort (zostáva tak, ako doteraz)
    • zmena dizajnu rádia Swing a rozšírenia funkcií
    • rádio Bolero s novým softvérom a upraveným ovládaním v kombinácii s multifunkčným volantom

Vloženo (editace)

Tady jsou ty disky Moon pro SII. Jestli dobře chápu, v Ambition budou namísto dosavadních Spectrum a výbava Comfort si vlastně polepší.

EDIT: Omluva, podle George to bude mimořádná výbava pro Comfort, Ambition a GreenLine.

post-4297-1240925549_thumb.jpg

Editováno: , autor: Václav Š.
Vloženo

Georgi, v garazi u OII RS FL sedacek pises:

*Georgova interní poznámka - vzpomeňte na anglii, navíc Georg iluje červenou nit. ;-) :D

Tim chces rict, ze budou ty sedacky z limitovane edice ve FL ?

rearseats.th.jpg frontseats.th.jpg

Vloženo
tu krytku zámku na Fábce nemáme už teď, a anténa je také odnímatelná, i když tam bylo origo rádio

UPS.Já mám anténu neodnímatelnou,můžu ji jen povolit aby ležela vodorovně.Vcelku blbý v myčce.

Vloženo (editace)

no tak by to mělo být správně, neodnímatelné antény oni právě teď ruší

nechápu, jak se mi na auto dostala odnímatelná v MR 08 :kuk::unsure:

Editováno: , autor: HjM
Vloženo

Nevíte někdo, jak to chodí s objednávkami před modelovým rokem, ale s plánem výroby až v novém MR? Objednal jsem si Octavii v březnu, ale vyrobená bude až po uvedení nového MR. Předpokládám, že dostanu auto už bez rezervy atd. Ale jak je to např. s doplatkem za metalízu? Můžou ji po mně chtít?

Vloženo
Nevíte někdo, jak to chodí s objednávkami před modelovým rokem, ale s plánem výroby až v novém MR? Objednal jsem si Octavii v březnu, ale vyrobená bude až po uvedení nového MR. Předpokládám, že dostanu auto už bez rezervy atd. Ale jak je to např. s doplatkem za metalízu? Můžou ji po mně chtít?

Aspon dle toho, co mi bylo u prodejce receno, tak bys rezervu mel dostat a rovnez bys mel platit cenu, kterou mas na objednavce. Mohla mi nastat podobna situace jako tobe, tak jsem se na to ptal.

Vloženo
Motory EU5:

Fabia a Fabia Combi – 1,2 CR – 55kW – 111g – od března 2010

1,6CR – 66kW – 119g – od března 2010

1,6CR – 77 kW – 119g – od března 2010

Octavia – 1,6 CR – 77kW – od července 2009

1,6 CR – 77kW Green Line – 119g - od července 2010

2,0CR – 125kW – od června 2010

Superb – 2,0CR – 125 kW – od června 2009

viem, ze motor splnajuci EU5 = nizsie emisie ako EU4. Mate konkretne hodnoty ako EU5 bude vyzerat napr. na motore 1,4 TSI, alebo 1,8 TSI pre superba v porovnani s EU4?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...