marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A na dvojkovy Octávky někdo leti? Myslím si že dokud nemáš Masseratti tak máš s tim hodně práce... Romane, prosim Te, nefot moje auto jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 K tomu Maserati: http://auto.idnes.cz/zvuk-motoru-zenu-vzru...19_automoto_vok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no jo a co vzruší ženu když na to maseratti hold nemám, nevíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Romantika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Musis ji doma vrcet voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) tak já si zvuk motoru maseratti nahraji, doma to pustím a zapojím romantiku.. tu mají ženy vážně moc rady Octavius84 no už se vidím..... jak jí doma vrčím Editováno: 10. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Moc hezké čtení o tom Masseratti.Jo..jo...Neni nad to být zdravej a bohatej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tady mas zvuk masserati nebo jak se to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'Octavius84' : no docela stejnej zvuk člověče...jako opravdové biturbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Chlapci a nebo toto: z toho mám mokré trencle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 máš recht, na jedné fotce je to i vidět, řekl bych že dal větší kola ale fotky jsou tam i na "starých" kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ale zvuk je to krásnej! O tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 A na dvojkovy Octávky někdo leti? Myslím si že dokud nemáš Masseratti tak máš s tim hodně práce... Tohle jsi fotil v Praze u Caffeteria Romario je tak ? "Scuderia boys" ... btw co se tyce te RS4 tak si pockej za chvili ta cena bude takova, ze si ji urcite poridis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No nevím jestli ta cena RS4 bude tam kde říkáš. Podle mne to od března - dubna už zase půjde zpět tam kde to bylo, už teď ceny nejdou dolů, ale stagnují a zase se to obrátí vrátí se to zpět. Zvláště u Audi, které se řídí kurzem EURA vůči Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 O tom bohužel taky silně pochybuju protože taková auta neprodávaji jako na běžicím páse.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ja souhlasim se sejdou, je to sice amerika nebo proste cizacky jak nekteri tvrdi, ale tak zase ony to berou trochu jinak a me to ani neva, kyti kupuju tak jako tak celej rok kdyz zrovna chci abych udela radost treba tak jednou navic me to nezabije, hlavne ze ma radost a letos nahodou prijde darek k svatku pozdejs nez mel a zrovna je svatej valda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 To já na ty kytky moc nejsem. Mě to přijde zbytečné vyhození peněz. Radši koupím něco jiného, klidně dražšího. Ale ženský kytky bohužel vyžadují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 JO! ono to uschne a je potom... ale mas pravdu..chteji to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 já to mám v pohodě tchýně mé kamarádky má květinářství ta mi vždy uváže kytici za hubičku a je vždy mooc krásná a ta má má vždy děsnou radost a mě to ani nemrzí že to uschne ona si z toho pak udělá pěknou sušenou ozdobu a je to také moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Přesně tak-aspon kytku když nic jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak u me uz cely Valentyn asi padnul sakra... no, aspon usetrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak to nás mrzí..... ale budou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 vole vyhazovani penez....chapes ze kytky jsou jedna z hlavnich veci to se zenskejm od chlapu libi? sam se pripravujes o odmenu za kytku jojo s vekem si to uvedomis lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak tenhle "svatek" oslavim s Baurakem, Bobikem, Dimim, Dakiem a dalsima clenama na rozvoji v MB -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.