Akrubek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak já to taky nemyslel zle, proti gustu...znáte to:) Ale já bych do toho nešel, jsem taky ten zastánce origo doplňků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek18 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Copak ti ta fabie udělala že jsi jí tak znetvořil chudák fábie volant je strašný a o tom držáku raději nehovořit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nebudu hodnotit samotný držák, ale to místo je ideální na navigaci, to si říkejte co chcete .... a k tomu volantu, nemám s ním takový problém jako někteří tady, ale napadlo mě, jestli by nevypadalo líp, protáhnout těma prázdnejma dírama jen tak falešně tu stejnou obšívací nit a jakoby je alespoň zaplnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky bych neřek že je to tak hrozný,spíš ta barevná kombinace nějak nesedí ikdyž je v barvě auta,celočernej by asi vypadal ještě líp,ty dírky by určo šli něčím zamaskovat,napadá mne černej silikon do každé dírky a nikdo nic nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já být tebou tak ty naše negativní příspěvky neberu tak vážně ,tobě se líbí a seš spokojenej tak není co řešit ,přeci s autem jezdíš ty a né někdo z nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Držák už je pryč, předal jsem ho svému mladšímu bratrovi, protože jsem si koupil handsfree s displejem přes bluethoot,takže už nepotřebuji vidět na telefon a vozím ho normálně v kapsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Takhle mam drzak taky a je to vyborne misto at to vypada jak chce. Co se tyce volantu, skoda ze neni cerny a neprovlekl jsi snurky temi zbyvajicimi dirkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Kolko priblizne kilometrov vydrzi kozou potiahnuty volant na Roomsteri? Nezodere sa omnoho skor ako klasicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 To záleží od řidiče co to drží.Třeba já mám ruce samej mozol,ale mažu se indulonou,možná té kuži to pomáhá,jak tym rukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Modrou Indulonou (zvanou "dělnická NIVEA") jsem si léta letoucí mazával černou koženou bundu na motorku - vždycky to hezky vonělo, i když moje máti ječela jak lodní siréna nad "takovým plejtváním"... Takže na kůži Indulonu vřele doporučuju - tu bundu jsem nosil snad 8 let a pořád byla jak nová - jenže pak jsem se na té motorce vymlel a rozmlátil se přitom málem na fašírku - a když jsem se dal po roce a čtvrt zase dohromady, motorku jsem jednak prodal (na naléhání drahé polovice) a druhak jsem mezitím přibral tolik kilo, že jsem se do milé bundy už nevešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Dik za radu na osetreni , ale vydrzi ten kozeny volant i dostatocne dlho? Oproti klasickemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 (editace) Opravdu to záleží na tom, jak máš ve zvyku řídit - jestli třeba přehmatáváš, nebo si "zalamuješ palce" při prudší zatáčce, jak při tom přehmatávání pohybuješ rukama = jestli přímo dlaní jedeš po povrchu, nebo nad ním, jak moc se Ti potí ruce při řízení, jestli nemáš nějaký zlozvyk ve smyslu škrabání do povrchu volantu z nudy nebo ze vzteku v koloně... A hodně, ale opravdu hodně záleží na výběru kůže, ze které je potah udělaný. To bohužel Ty sám neovlivníš. Vlivů je moc a nedá se jednoduše odpovědět Editováno: 29. Září 2010, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.