djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 vcera se mi stala takva vec...stal sem pred bytovkou u pritelkyne, odpojil sem predny panel, hodil ho do pouzdra a pak do kapse na bunde jenze, venku prselo tak sem sem si trosku pobehl no a asi sem ho po ceste vytratil z kapse takze ted mam 3 mesice stare radio bez panelu nevite ci se da dokoupit novy jen cisto panel? je to PIONEER radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) djdigi05 ja si myslím že panel od radia sa už kúpiť nedá.. .skús podať inzerát u vás v meste (dedine) že si stratil panel od radia .. ten dotyčný čo ho našiel je mu k ničomu... takže skus to tak, jediná možnosť... Editováno: 9. Únor 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ...myslím, že to by neměl být problém...zkus kontaktovat prodejce kde jsi rádio kupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) novy panel sa samozrejme kupit da. v autorizovanom servisnom stredisku. jeho cena je cca 80 percent radia. Editováno: 9. Únor 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no uz sem psal do Pioneeru a odpovedeli mi ale cenu nenapsali tak sem jim napsal jeste jednou tak sem zvedvat co to bude stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Niekde som videl polský obchod kde predávali predné panely k rádiam ale nespomeniem si kde to bolo.Skús si to nejako vygoogliť. Tu som ti niečo našiel: http://www.allegro.pl/search.php?string=pa...order=n&p=3 Editováno: 9. Únor 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no jo hledal sem vsude mozne a nic akurat taky model co potrebuji nikde neni jeste sem zvedav co mi odpisou z Pioneeru jakou cenu budou zato chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Občas se někdy objeví i tady http://www.aukro.cz/search.php?string=pane...p;category=8444 Musela by to být ale velká náhoda na tvůj typ rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no jo uz sem teho prehledal hodne a nic nechapu jak sem to mohl stratit vzdycky si davam pozor sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 http://www.autoradia.biz/produkt/800/kenwo...-autoradio.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) no jo ja ale schanim PIONEER konkretne model DEH-2000MPB Editováno: 9. Únor 2009, autor: djgigi05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no jo ja ale schanim PIONEER konkretne model DEH-2000MPB ALE VED SU TAM AJ PIONEER PANELY!!!! :p http://www.autoradia.biz/product/list/cate...-autoradia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no jo ja vim ale konkretni model co schanim ja tam nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já nechal panel na poště, po 30 vteřinách se vrátil a byl v hajzlu. Lidi jsou kurvy nenechavý... Na prodejce jsem se vykašlal, šel jsem rovnou do servisního střediska a objednali ho. 70% hodnoty rádia. Jsou i jiné způsoby, ale bohužel nepublikovatelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já jsem taky tehda ztratil svoje rádio...respektive abych to uvedl na pravou míru...moje maminka mi ho uklidila(ztratila) a neví kde :076 a do dneška když ji to furt připomínám..tak o ničem neví a zatlouká..jsem napsal vyrobci a poslal mi za 300,- novej panel..ale je pravda, že to byl Sencor...tak ta cena byla trochu jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no jo mne dnes psali a za ten panel chteji 81Euro co je 2430korun...tak se nato asi vyseru a koupim nove. <_< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zkus ještě rozhodit sítě v tom městě, kde jsi ho stratil (za inzeráty nic nedáš), popřípadě se mrknout do nejbližšího bazaru, zastavárny. Ale moc šancí tomu nedávám, lidská blbost nezná mezí a i když je jim ten panel na......, proč ho nesebrat PS: za 2500 máš krásný new radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no jo za radio sem dal 3000 a za nahradni panel chteji 2500 to se fakt oplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no hosi skvela sprava panel se nasel sousedka pritelkyne me to nasla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no hosi skvela sprava panel se nasel sousedka pritelkyne me to nasla Tak vidíš ty chodící neštěstí...teď už si na něj jen udělej poutko, aby ti zas nikam neodlít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no jo asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? no počkej jako to bylo super truper mega nejvíc nejlepčejší radio s modrym podsvicením a hlavně USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Co to? Sencor? Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 přece nedám do staryho fazola autoradio, ktery je dražší jak celá hodnota auta včetně plné nádrže a kor když jsem tu dobu byl ešče student s pravidelnými výdaji než příjmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.