Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

vcera se mi stala takva vec...stal sem pred bytovkou u pritelkyne, odpojil sem predny panel, hodil ho do pouzdra a pak do kapse na bunde jenze, venku prselo tak sem sem si trosku pobehl no a asi sem ho po ceste vytratil z kapse takze ted mam 3 mesice stare radio bez panelu :( nevite ci se da dokoupit novy jen cisto panel? je to PIONEER radio.

djdigi05 ja si myslím že panel od radia sa už kúpiť nedá.. .skús podať inzerát u vás v meste (dedine) že si stratil panel od radia .. ten dotyčný čo ho našiel je mu k ničomu... takže skus to tak, jediná možnosť...

Upraveno od Lukas1450

...myslím, že to by neměl být problém...zkus kontaktovat prodejce kde jsi rádio kupoval...

novy panel sa samozrejme kupit da. v autorizovanom servisnom stredisku. jeho cena je cca 80 percent radia.

Upraveno od cartmanko

• Autor

no uz sem psal do Pioneeru a odpovedeli mi ale cenu nenapsali tak sem jim napsal jeste jednou tak sem zvedvat co to bude stat.

• Autor

no jo :( hledal sem vsude mozne a nic :( akurat taky model co potrebuji nikde neni :( jeste sem zvedav co mi odpisou z Pioneeru jakou cenu budou zato chtit :(

• Autor

no jo uz sem teho prehledal hodne a nic :( nechapu jak sem to mohl stratit :( vzdycky si davam pozor sakra :(

• Autor

no jo ja ale schanim PIONEER konkretne model DEH-2000MPB

post-23333-1234212883_thumb.jpg

Upraveno od djgigi05

• Autor

no jo ja vim ale konkretni model co schanim ja tam nemaji :(

Já nechal panel na poště, po 30 vteřinách se vrátil a byl v hajzlu. Lidi jsou kurvy nenechavý...

Na prodejce jsem se vykašlal, šel jsem rovnou do servisního střediska a objednali ho.

70% hodnoty rádia.

Jsou i jiné způsoby, ale bohužel nepublikovatelné...

já jsem taky tehda ztratil svoje rádio...respektive abych to uvedl na pravou míru...moje maminka mi ho uklidila(ztratila) a neví kde :076 :076 a do dneška když ji to furt připomínám..tak o ničem neví a zatlouká..jsem napsal vyrobci a poslal mi za 300,- novej panel..ale je pravda, že to byl Sencor...tak ta cena byla trochu jinde...

Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? :smich:

• Autor

no jo mne dnes psali a za ten panel chteji 81Euro co je 2430korun...tak se nato asi vyseru a koupim nove. <_< <_< <_<

Zkus ještě rozhodit sítě v tom městě, kde jsi ho stratil (za inzeráty nic nedáš), popřípadě se mrknout do nejbližšího bazaru, zastavárny. Ale moc šancí tomu nedávám, lidská blbost nezná mezí a i když je jim ten panel na......, proč ho nesebrat :feve: PS: za 2500 máš krásný new radio :)

• Autor

no jo za radio sem dal 3000 a za nahradni panel chteji 2500 to se fakt oplati...

• Autor

no hosi skvela sprava :) panel se nasel :) sousedka pritelkyne me to nasla :t

no hosi skvela sprava :) panel se nasel :) sousedka pritelkyne me to nasla :t

Tak vidíš ty chodící neštěstí...teď už si na něj jen udělej poutko, aby ti zas nikam neodlít lol

• Autor

no jo asi tak :D

Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? :smich:

no počkej jako to bylo super truper mega nejvíc nejlepčejší radio s modrym podsvicením a hlavně USB :p:smich:

Co to? Sencor? :smich: Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora :wallbash: . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá :smich:

přece nedám do staryho fazola autoradio, ktery je dražší jak celá hodnota auta včetně plné nádrže :smich: a kor když jsem tu dobu byl ešče student :) s pravidelnými výdaji než příjmy :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.