Přejít na obsah

PREDNY PANEL AUTORADIA


Doporučené příspěvky

vcera se mi stala takva vec...stal sem pred bytovkou u pritelkyne, odpojil sem predny panel, hodil ho do pouzdra a pak do kapse na bunde jenze, venku prselo tak sem sem si trosku pobehl no a asi sem ho po ceste vytratil z kapse takze ted mam 3 mesice stare radio bez panelu :( nevite ci se da dokoupit novy jen cisto panel? je to PIONEER radio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

djdigi05 ja si myslím že panel od radia sa už kúpiť nedá.. .skús podať inzerát u vás v meste (dedine) že si stratil panel od radia .. ten dotyčný čo ho našiel je mu k ničomu... takže skus to tak, jediná možnosť...

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nechal panel na poště, po 30 vteřinách se vrátil a byl v hajzlu. Lidi jsou kurvy nenechavý...

Na prodejce jsem se vykašlal, šel jsem rovnou do servisního střediska a objednali ho.

70% hodnoty rádia.

Jsou i jiné způsoby, ale bohužel nepublikovatelné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem taky tehda ztratil svoje rádio...respektive abych to uvedl na pravou míru...moje maminka mi ho uklidila(ztratila) a neví kde :076 :076 a do dneška když ji to furt připomínám..tak o ničem neví a zatlouká..jsem napsal vyrobci a poslal mi za 300,- novej panel..ale je pravda, že to byl Sencor...tak ta cena byla trochu jinde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus ještě rozhodit sítě v tom městě, kde jsi ho stratil (za inzeráty nic nedáš), popřípadě se mrknout do nejbližšího bazaru, zastavárny. Ale moc šancí tomu nedávám, lidská blbost nezná mezí a i když je jim ten panel na......, proč ho nesebrat :feve: PS: za 2500 máš krásný new radio :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to? Sencor? :smich: Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora :wallbash: . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...