mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já taky ne, zavání to loganem a spol., ale pořád to vypadá líp než novej SUP se svou slavnou prdelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vypadá to pěkně - ale jen díky tomu, že to je audina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Sorry ale myslím si Superb je jednoznačně lepší auto. Jednak je zgruntu nový(i když samozdřejmě koncern je koncern) a když jsem se na to díval, tak se mi zdá že Exeo používá stejný prvek jako Sup a to že zadní světla-tolik promílané-jsou u Exea taky otočené přední, jako je tomu u Superbu. Jenže tady je to Audi a najednou to nikomu nevadí a je to vpořádku. Mně se nový Sup tuze líbí celý(akorát mohl být trošku širší) a za tím si stojím a připadám si zcela normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Za Exeo jsem ještě nejel, za SUPem mockrát a prostě se mi nelíbí. A není to o tom že Seat je vlastně Audi. Nevím co přesně za technologie do toho vedení koncernu pustí, ale tipoval bych, že minimálně to stejné co do SUPa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 SM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jen tak mimo soutěž, z toho samého SM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Neříkám že je nejhezčí a jezdil jsem taky za Supem i se Supem a prostě to vidím, že je to úplně normální a mně tento styl vyhovuje. Ale z5 k Exeu. Kolegyně měla to štěstí, že byla ve Španělsku na předváděčce, tak sice nevím co nafotila, ptz jim tam prej vzali foťáky nebo co, ale snad něco jo, tak se mi snad pochlubí a já to sem pak nahodím. Moc bych se chtěl svézt se starým dobrým 1.8T v Exeu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vidím že v SM jsou taky filutové. Do srovnávací tabulky šoupnuli Octavku z nižší střední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mám teda už od července 2008 2ks SII a ten zadek se mi pořád až hnusí...jako třeba u jiných aut jsem si na ledascos zvyknul,tak ted už vím že na zadek SII si nezvyknu nikdy,to škodovka doslova posrala......to to Exeo je po téhle stránce hezčí/vyváženější auto než SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ..... jo má kompaktnější rozměru, škoda že není twindoor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 mě se to Exeo teda líbí moc!!! i uvnitř... to je první Seat, kterej je hezkej i uvnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Fajn, když se tady teda rozjíždí opět téma Superbu, tak právě interiér je to v čem Exeo za Superbem zaostává ze všeho nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak exeo pekne,tiez sa priklanam k tomu ze je to prvy seat s peknym interierom a je to kompletne rovnake ako audina a4 a za tu cenu bude lepsie ako octavia alebo super b, mozno ze i audinari prejdu na inu znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Toho se nebojim, že si někdo s Audi koupí Seat, myslíš jakože někdo s minulou generací A4 ji prodá a koupí si ji znova v Seatu, jo? Sup bude pěknej možná v kombi variantě, kdy se zbaví tý opticky těžký prd*ele, ale svoji nešířku už ničím nezamaskuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Toho se nebojim, že si někdo s Audi koupí Seat, myslíš jakože někdo s minulou generací A4 ji prodá a koupí si ji znova v Seatu, jo? Sup bude pěknej možná v kombi variantě, kdy se zbaví tý opticky těžký prd*ele, ale svoji nešířku už ničím nezamaskuje. Som to skor myslel jako ze proc audi a4 za milion ked skoro rovnaky komfort moze mat za 500 t.kamarat napr kupoval pred rokom audi a4 1.9tdi za milion a to este po zlave a stazuje sa ze to bolo zbytocne drahe ked za lacnejse mohol mat auto s lepsim motorom a komfortom a to je pravda.kor ked vidi dnes za lepsi peniaz napr.to exeo alebo noveho opla ixindiu v plnej alebo jak sa to vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nebojím se, že komfortem bude to Exeo stejný jako A4, určitě moc dobře počítali a šetřili tam, kde měli tak, aby Seat zůstal Seatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Seat na tom moc dobre neni. A jak dokazal VW pomoci treba Skode pri ceste vzhuru uz sme videli. Takze proc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Audiny se mě vždycky hafo líbili, takže Seat se líbí, ikdyž mě celkem u takový značky jako Seat vadí, že vyrábějí starou A4, to fakt zavání Loganem a spol. Desing audin stárne naštěstí pomalu, ale nevím nevím, pokud se má Seat vyrábět aspon tak 8 let Editováno: 5. Březen 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Seat na tom moc dobre neni. A jak dokazal VW pomoci treba Skode pri ceste vzhuru uz sme videli. Takze proc ne. Já to myslím tak, že VAG si pohlídá, aby se Exeo nijak významně A4 neblížilo, určitě má tohle jasně daný aneb ocamcaď pocamcaď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Taky se mi líbí , rozhodně lepší než co Seat designově předváděl poslední dobou, hlavně v tom interiéru .. Superb I byl de facto Passat, tak teď je Exeo převzatá A4 .. proč ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Audiny se mě vždycky hafo líbili, takže Seat se líbí, ikdyž mě celkem u takový značky jako Seat vadí, že vyrábějí starou A4, to fakt zavání Loganem a spol. Desing audin stárne naštěstí pomalu, ale nevím nevím, pokud se má Seat vyrábět aspon tak 8 let co tady pořád melete o loganu, fakt nevím, co je cílem je jasné - prodeje u Seatu, a srovnávat exeo jako levnou ojebanou značku s loganem, to snad není ani možný, se na toho logana jděte podívat, když už o něm píšete, OI Tour, Astra Clasic apod. mají taky do Loganu daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) To je prostě koncern...taky tady tu debatu viz.Logan apod.nechápu.....Dyt i takovej Passat má dost společného např.z A6....se podívejte na současnou B6,hlavně na boční linie..v nich je zřetelná linie ze současné A6 (horní hrana..boční lišty ve spod dveří atd.)..... Můj názor je že je Exeo velmi povedený auto a je to první Seat kterýho bych si klidně koupil protože se mi fakt moc líbí a dost zamotá hlavu konkurenci.....Hlavně jestli budou ceny takové jak píšou v časopisech že by plně vybavené Exeo z 2.0TDI-CR 105kw nemělo přesáhnout 650.000kč,tak to poteš prdel...to at se bojí i škodovka,protože věřim tomu že v tom případě tam uteče i dost lidí od OII.....Už ted znám moc lídí co maj OI,OII co chtěl obměnit po ukončení leasingu auta a čekaj na ofiko ceny a začátek prodeje Exea... Editováno: 5. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Čistě objektivně se mi celkem líbí, ale rozhodně bych do něj nešel, páč je to zrecyklovaná audina...prostě to moc bije do očí, vzali starej vyřazenej kus čehosi, něco k tomu přilepili, něco dodělali a šup, mají nový auto...takhle si to já nepředstavuju No je to neco na zpusob Pasik-Superbu1 , ale ve skodovce si snim dali bych rekl vice prace;; majitele A4 to mozna poskodilo, ale od Seatu je to genialni tah konecne bude mit auto stredni tridy navic s premiovou kvalitou Audi (interier A4cabrio) na kterou nedosahuje zadny z koncernu a s cenou o 40% nizssi... jinak 1,8T rullez.... misto zakladni obstarozni 1,6tky meli dat 1,4TSi ...taky by me zajimalo jak se bude chovat predek auta ma to mit motory ulozene bohuzel hodne vpredu jako predesla audi.. Editováno: 6. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Mě spíš udivuje, že to je de-facto kopie staré A4 a přitom to má rozvor kratší o 6mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) No hlavne Superb bylo aspon trochu odlisny auto, podobnej Passatu byl vyrazne snad jenom z boku. Tohle jde poznat i na prvni pohled z fotek. Ale to je holt dusledek toho enormniho tlaku na cenu. Editováno: 6. Březen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.