Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 pomaly sa blizi cas na omladenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 myslím že kuci co makaj v česaně mi říkaly že světla sou stejny ale ten spojler jako superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Svetla budu mat urcite iny tvar (netvrdim, ze presne taky ako je pouzity tu)...Ale ved po nejakom case urobim dalsiu EVOluciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ja nevim, to mi řekli kluci ktery facelift viděly v česaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 moc se s tím klucí netrápí,řeklbych že zrovna o face se mluvit nedá,a ty mlhy se mi vůůůůůůbec nelíbí a to ani no OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Já myslím že bude mít světla z joysteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak o 2 svetelne roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 K faceliftu fabie a kritice k její (ne)šířce. Koukejte co jde udělat pouhou změnou nárazníků: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 + samozřejmě pár detailů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To evropský Nano mi připomíná Smarta. Ale strašně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 + samozřejmě pár detailů... to bude právě ono, těch pár detailů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 P2M: Ale o tom to je. Prostě zýklad kastle (tedy to co se mění blbě) je stejný, jen jinak řešené nárazníky, kapota a světla a hned to vypadá jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Blatníky, minimálně zadní, jsou taky jinak klenutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) To euro nano nevypadá špatně. Né že bych to chtěl, ale líbí se mi to. Pro nějakého důchodce co si potřebuje dojet do vedlejší vesnice na nákup supr auto. Nebo pro roštěnky do města. kabelka Editováno: 27. Březen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ty bys v tom měl ve městě malýho pindika, že bys to nechtěl? Já nemám problém, parkování jako se Smartem napříč, prd spotřeba, nevadí odření atd...prostě na město pohůdka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak jako auto do města, do lesa, na polní výlety apod. je to oukej ale dítě bych v tom nevozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 polní výlety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Blatníky, minimálně zadní, jsou taky jinak klenutý Nic co by nešlo udělat plastovým nástavcem. Mrkni na Fabii EMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) uz sa tesim na 4-valcovy motor 1,2 TSI 74 kW Editováno: 11. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 mě štve že ještě o tom motoru nikdo vlastně nic neví....žádný testy nebyli ještě ....nebo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Že by to bylo tím, že žádný takový motor neexistuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 no - zeby bola v snehuliakovi 77 kW varianta?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 ftipálku ty jeden Dordži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 http://news.auto.cz/nove-modely/profit-mod...it-rezervu.html a co toto??1.4 nahradí 1.2tsi a 1.6 1.4tsi... myslím že moooc veliká změna k lepšímu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jo to jsem už kdesi četl. Jen by mě zajímalo co si mám představit pod pojmem - dílčí modernizace HTP? Na jistých pochybných serverech se objevovaly zprávy, že HTP definitivně končí!! Neplní prý očekávání v prodejnosti ...a bla...bla...bla...Mě osobně to připadalo jako blbost-nebo spíš skromné přání nějakého imbecila-který si to tak vsugerovával, až tomu nakonec sám věřil. Přece koncern nezahodí motor, který vyvinul před pár lety(2003). To mi k němu nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.