Únor 13, 200916 r myslím že kuci co makaj v česaně mi říkaly že světla sou stejny ale ten spojler jako superb
Únor 13, 200916 r Autor Svetla budu mat urcite iny tvar (netvrdim, ze presne taky ako je pouzity tu)...Ale ved po nejakom case urobim dalsiu EVOluciu...
Únor 14, 200916 r moc se s tím klucí netrápí,řeklbych že zrovna o face se mluvit nedá,a ty mlhy se mi vůůůůůůbec nelíbí a to ani no OII
Březen 26, 200916 r K faceliftu fabie a kritice k její (ne)šířce. Koukejte co jde udělat pouhou změnou nárazníků:
Březen 27, 200916 r P2M: Ale o tom to je. Prostě zýklad kastle (tedy to co se mění blbě) je stejný, jen jinak řešené nárazníky, kapota a světla a hned to vypadá jinak...
Březen 27, 200916 r To euro nano nevypadá špatně. Né že bych to chtěl, ale líbí se mi to. Pro nějakého důchodce co si potřebuje dojet do vedlejší vesnice na nákup supr auto. Nebo pro roštěnky do města. kabelka Upraveno Březen 27, 200916 r od zabiak
Březen 27, 200916 r Ty bys v tom měl ve městě malýho pindika, že bys to nechtěl? Já nemám problém, parkování jako se Smartem napříč, prd spotřeba, nevadí odření atd...prostě na město pohůdka, ne?
Březen 27, 200916 r tak jako auto do města, do lesa, na polní výlety apod. je to oukej ale dítě bych v tom nevozil
Březen 27, 200916 r Blatníky, minimálně zadní, jsou taky jinak klenutý Nic co by nešlo udělat plastovým nástavcem. Mrkni na Fabii EMO.
Duben 11, 200916 r Autor uz sa tesim na 4-valcovy motor 1,2 TSI 74 kW Upraveno Duben 11, 200916 r od Cjoctavian
Duben 11, 200916 r mě štve že ještě o tom motoru nikdo vlastně nic neví....žádný testy nebyli ještě ....nebo??
Duben 11, 200916 r http://news.auto.cz/nove-modely/profit-mod...it-rezervu.html a co toto??1.4 nahradí 1.2tsi a 1.6 1.4tsi... myslím že moooc veliká změna k lepšímu:-)
Duben 11, 200916 r Jo to jsem už kdesi četl. Jen by mě zajímalo co si mám představit pod pojmem - dílčí modernizace HTP? Na jistých pochybných serverech se objevovaly zprávy, že HTP definitivně končí!! Neplní prý očekávání v prodejnosti ...a bla...bla...bla...Mě osobně to připadalo jako blbost-nebo spíš skromné přání nějakého imbecila-který si to tak vsugerovával, až tomu nakonec sám věřil. Přece koncern nezahodí motor, který vyvinul před pár lety(2003). To mi k němu nesedí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.