Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
neviem ako je to vo fabke II, ale prislo mi ze vo fabke I je viacej miesta ako v bmw 3,

Měl jsem možnost používat BMW 3 combi půl roku jako služebák a musím potvrdit tvou zkušenost. Komfort nabízí BMW mnohem větší to je jasné, ale na prostornost mi taky přijde subjektivně F I větší (i když vzadu je v BMW mnohem víc místa na nohy) a to nemluvím o kufru, který je u BMW přímo tragický. (náhon na zadek značně zmenšuje hloubku kufru)

Vloženo (editace)
Meli se vykaslat na face a nechat toho chudaka dozit. Doufam, ze F3 bude jine kafe. Proste dle meho nazoru se to auto nepovedlo a oproti F1, to byl krok zpatky. To uz i ten Roomster je lepsi alespon ma styl, ale F2 hlavne zezadu katastrofa.

No tak, chlapi. Nehaňte pořád FII :D , mně se líbí. :)

Editováno: , autor: mambo
Vloženo

Každý prodávaný auto je takový jaký je. Ať si každý vybere. Se šíří F II nemám problém (a to jsem byl zvyklý i na 2m 30cm u kamionu). Život naší,štíhlé 3 člené rodiny to nijak neomezuje a někdy v úzkých místech a při parkování je to dokonce výhoda :-) Pokud to nebude uzší než Š 120 tak v pohodě :-) Donekonečna ty auta růst nemohou.

Z faceliftu jsem zatím rozpačitý,uvidíme na živo - docela mě překvapilo,že se pustili do nových předních světel -příjde mi to jako takové"přeroubování" původního designu malého tančíku :) Co zadní světla ? bude mít konečně 2x couvací světlo ? (u combi jsem si musel poradit sám). :feve:

Vloženo

Su hodne zvedavej na spotreby 63 a 77kW TSI. Ja mam u 1.6 hodne stabilni spotrebu. Da se rict, ze pod 6,6-6,8 se pri dvouclene posadce a mimomestu na rovine nedostanu. Na druhou stranu se vejdu do 8,5 pri peti lidech a narvanym kufru na dalnici s tempomatem na 150ti vcetne vyjezdu z Prahy a cca 70ti km po prvni tride kopcovitym terenem. Uvidime co ta spotreba ve meste a pri zatizeni, podle ohlasu to lita smerem nahoru i dolu pomerne vyrazne.

Vloženo (editace)

Já jen doufám že vychytali všechny mouchy toho hnusnýho zjevu páč mně tak hrozně řvou přední dveře (myslím tím protékání vzduchu) a profukování skrz okénka. A pro mně byl hroznej skok z roomstru kde je to na zadních místech uplně jiné a hlavně v zádu u FII jsou kulometné střílny a ne okna. Děti si do ted nezvykli :(. A zadní náprava u ROOmu ani nemluvím pro mne FII Jeden velkej průser. To ani mnemluvím o tom že při vyzvednutí ze Shouroomu jsem po 10 kilometrech musel do servisu k vůli zaseknutému rychlostnímu stupni a průvanu z okne i při zavření a cena? 470 000 Kč to je až k smíchu!!!! Já sem si ho nekopil je to můj služební za ty peníze bych jim to narval do krku ve WV si znás dělaj PR... --- nic proti Vám nemám sem milovník škodovek vždy sem mněl škodovku ale tady sem fakt nalít a WV sou hovada..

Editováno: , autor: daverie
Vloženo (editace)

muzu se zeptat proc je tam ten copyright, navíc na týden staré fotce? mimochodem, nárazník už je dávno známý

Editováno: , autor: bojler

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...