bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 to není pravda. u denního svícení nesmí svítit nic krom světel pro denní svícení. CJ: uz sme o tom jednou diskutovali, snad to pude vypnout i u Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 neviem na co presne narazas, ale ked myslis, ze su to bludicky, tak NESUHLASIM. Vzdy si ich vsimnem uz zdaleka - ci u Octavie alebo S2 - a fakt silno ziaria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak což vo to, svítí to nějak. Sice míň a žlutým světlem, ale v tom bych nějakej problém neviděl. Je to nesmyslně nízko, nevim proč to nedali do úrovně normálních světel jako to má třeba Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 ide mi o to ci sa nemusi svieti aj vzadu proste normal svetla...neviem ako to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 udajne ne ze nemusi, ale dokonce nesmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Presne tak, aj u Audi svietia len predne LED, nic viac. (Ani interier ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Když mám denní svícení, tak mi svítí jen předek. A když ho nemám-tak svítím potkávacíma a celkem pochopitelně mi svítí i zadek. Takže pokud někomu ve dne zadek nesvítí, má denní svícení a je to v pořádku. Na tom není nic k nepochopení! Je fakt, že ze začátku to dělalo problémy i nekterým hyperaktivním čertům :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Na mojí oktě je denní svícení nakódovaný tak, že předek svítí normálně dole u mlhovek a k tomu svítí zadní céčka. Takhle to nastavili v servisu před prodejem a předpokládám, že to teda ničemu neodporuje. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 no odporuje, lebo aj v zakone je, ze pri dennych svetlach maju svietit len denne svetla Ale neboj, ti, co "pomahaju a chrania" to nevedia...oni ani nevedia, ze uz su denne svetla na Octavii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak na I DNES uz jsou fotky....SA oficialne ukazala Facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 fakt podes ... mne sa to nepaci .. na roome teda vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Ja plačem nad tými Xenonami budu pasovat na tie naše masky ? . .. vie niekto preklepnut detaily ? . .... F2 , ROOM , .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Na těch fotkách ani jedno z těch aut xenon podle všeho nemá. Je tam stejně jako předFL Bi-Halogen s natáčením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Musim rict, ze facelift mne mile prekvapil a to hlavne na Roomsteru. Za to na te fotce, kde je FII combi samostatne, se mi to nelibi, snad je to jen spatnym uhlem a tim, ze to je render. Mlhovky sice mohly byt mensi, ale ani ty me nevadi. Uz se tesim az uvidim na zivo Zrcatka mi prijdou stejna, nebo se mi to zda? bojler: tam asi uz nebude ten BI-halogen, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Nejlepsi zmenou jsou motory. Myslim, ze doplneni o TSI je dobry krok. U TDI si nedovolim ani odhadovat, protoze jsem dlouhodoby benzinak. Urcite bude zalezet na cene, ostatne jako vzdy. Pokud skodovka nevystreli ceny vysoko, muze zaznamenat uspech na trhu. Podle poslednich informaci, podil na trhu skodovka ztraci jiz roky a pocitam, ze cilem je podil udrzet a pripadne zvysit. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Facelift vypadá na fotkách zajímavě, jen škoda, že nejsou fotky zezadu, co mi trochu vadí, tak je nepoměr mezi výškou karoserie a šířkou, přední část vůz opticky celkem rozšířila, tak uvidíme :-). Co se týče motorl, tak bych volil 1.2 TSI 77 kW, v yetíkovi se celkem pěkně předvedl, tak uvidíme co v lehčí Fábii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Podle poslednich informaci, podil na trhu skodovka ztraci jiz roky a pocitam, ze cilem je podil udrzet a pripadne zvysit. Naopak, leden byl jedni z nejuspesnejsich mesicu za posledni dobu - asi 38% novych registraci. Podil se posledni dobou zase navysuje. Udajne si sama Skoda uvedomuje, ze kompletne ztratila retail a proto to nekolikastupnove zlevneni uz od roku 08. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) Zrcatka mi prijdou stejna, nebo se mi to zda? bojler: tam asi uz nebude ten BI-halogen, ne? Zrcatka sou stejny napohled. Zkousel sem zjistit od informovanejsich co tam bude a po upozorneni se na fotkach s lepsim rozliseni fakt daji rozeznat slova bending a halogen. Jestli se prejde na konstrukci nataceci projektor potkavacich (bez clony) plus staticke dalkove, to je otazka. Ale na xenony to fakt nevypada. Bohuzel, do FII a R by si xenony kupovali asi jenom zakaznici RSky a exoti jako ja. Editováno: 23. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Nevypadá to podle fotek vůbec špatně. Předek dostal trochu víc dospělosti. Rozšiřovat to auto nebudou. To je jasný, ale je to docela pěkný akorát by mě zajímal zadek auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Naopak, leden byl jedni z nejuspesnejsich mesicu za posledni dobu - asi 38% novych registraci. Podil se posledni dobou zase navysuje. Udajne si sama Skoda uvedomuje, ze kompletne ztratila retail a proto to nekolikastupnove zlevneni uz od roku 08. Za to může myslím hlavně Tourka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No to je jasný. Podařilo se mně dostat náhodou k číslům prodejů OI a OII v ČR a moc by mě zajímaly čísla za 2009.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Zrcatka sou stejny napohled. Zkousel sem zjistit od informovanejsich co tam bude a po upozorneni se na fotkach s lepsim rozliseni fakt daji rozeznat slova bending a halogen. Jestli se prejde na konstrukci nataceci projektor potkavacich (bez clony) plus staticke dalkove, to je otazka. Ale na xenony to fakt nevypada. Bohuzel, do FII a R by si xenony kupovali asi jenom zakaznici RSky a exoti jako ja. mam fotky s trosku vacsim rozlisenim - a pri sosovke je napis BENDING-HALOGEN... Editováno: 24. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ja mám 5400x3600 a přečtu to hodně blbě, kdybych nevěděl co tam zhruba má bejt, nevěděl bych. Ale bi tam nevidím. A tipuju, že bi zmizelo ne kvůli přidání dálkových statických, ale spíš kvůli odebrání clonky.. je to ale škoda, právě ty dálkový se mně při natáčení zamlouvají nejvíc. Potkávací normálně nejsou ani poznat, že se tam něco děje člověk pozná až při přesednutí do auta s klasikou, když světla místo na silnicu svítíjou do křoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) tiez mi to pride divne - tlmene nech svietia pekne do zakrut, ale dialkove mozu do lesa... BTW: Mne napriklad velmi chyba u mojej Octy, ze nema natacaci bi-xenon, ale len xenon...(aj ked tie dialkove su dobre) Editováno: 24. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ono je vůbec divným že xenony si nechají zaplatit cca 25 tisíci a natačecí světla ve FII/R jsou jenom za šest a půl. Přitom laicky vidím rozdíl v absenci výbojek a náklonů, všechno ostatní je tam taky. Na jednu stranu je pravda, že xenony nemá zatím ani Polo, ale i tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.