Jiri59 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 V jaké obuvi se vám nejlíp jezdí? Najde se někdo, kdo jezdí bosky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak mně se nejlíp řídí v něčem co má tenkou podrážku. nechápu jak může někdo řídit v zimních botech... třeba tetě nedělá problém 5cm jehla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Môže byť športová alebo iná "ľahká" obuv. V lete, keď mám len papuče (také na kupalisko) alebo sandále, ich hodím vedľa a šoférujem bez nich. Niekto hovorí, že to nie je bezpečné, ale mne to vyhovuje, je to taký priamejší kontakt s autom. Jedná sa ale o krátke vzdialenosti, jazda v meste a tak, na dlšie vzdialenosti beriem obuv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 joooo...v létě řídím dost v pantoflích....a to se nedá takže je sundavám a hezky naboso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 sparco :D Nebo Puma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 woe kam se tam vejde puma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Voe normalne ty mas koberceky z ceho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nejradsi sandaly s nizkou podrazkou, at muze noha hezky vetrat Ale jinak je mi to sumafuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 v zimě normálně v zimních botech, ale mám jedny, které mají širší podrážku a na ně si musím zvyknout, protože si párkrát cvrknu při plynu o brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 lehky boticky se slabou podrazkou. Nosim je celorocne. Pokud jedu na nejaky jednani v obleku, tak se prezouvam, protoze v lakyrkach se ridi blbe. Stejne kdyz si nahodou beru koziskovy zimni bufy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak hodně lehká a pohodlná bota je tato: a nekoukejte jak je špinavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Je mi zcela jedno v čem jedu....v zimě v zimních...v létě v teniskách......nepřezouvám se jako třeba můj kolega z práce...ten má v autě jedny boty a furt se přezouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) mnoo prezaouvat se pokazdy mi prijde uz zbytecny. ja nosim takovyhle boticky skorem celej rok, http://img.mimishop.cz/xline/1/b303826.jpg takze jde jen o ty vyjimecny situace. Editováno: 15. Únor 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak v zime boty ve kterych chodim. tj. bud botasky (kdyz neni snih) nebo proste normalni zimni boty. A pres leto tj. cca od dubna do rijna. travim v 99% v techto sandalkach : Teva Terra-Fi® 2. V zime v nich pak chodim jen v praci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 V zimě jezdím v polobotkách,nebo v kotníkovejch botaskách,v zimákách se mi blbě řídí,tak vozim zimáky v kufru kdybych je potřeboval, a vlétě pak 90% sandály nebo lehké botasky,nemám rát pantofle a bos už vubec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ať je léto nebo zime ve steelce je vždycky prima. zástadně v tomhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Supr botky Editováno: 19. Únor 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prospevek! natoz s obrazkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Je mi jedno v cem slapu na pedaly... at jsou to boty s hrubou podrazkou nebo klidne bos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak bos bych nikdy v životě nejel...v případě nouze nemáš v té noze takovou oporu, abys dupnul na brzdu plnou silou...zkus si to někdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 A jezdi vůbec někdo bos??? Třeba v létě? To musi být hrozny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jezdil jsem takhle v Chorvatsku, samozrejme ne vzdy Ze zacatku je to akorat nezvyk, ale pak je to paradni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já bych si asi nezvykl.Vždyt pak nemáš sílu na brždění ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) jak jsem psal, ze zacatku je to nezvyk, ale pak se to da...samozrejme to asi neni na hustej provoz do mesta Editováno: 17. Březen 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 MUSIM TO NĚKDY ZKUSIT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Je to hlavne na pohodu, ne na jezdeni treba po Praze, kdy nevis, kdo pred tebe vlitne a ty to budes muset zadupnout (i kdyz taky by to slo)... vyzkouset urcite doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.