Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zajtra rano sleduj autosalon na Prime lol

Jojo, uř jsem viděl upoutávku lol

Aneb televize zase něco objevila :smich:

• Autor

som zvedavy co o tom povedia

post-10844-1234555688_thumb.jpg

• Autor

Auto pekne (az na tie tmavofialove folie) :palec2:

To s tou reklamou uprostred bolo naozaj trapne... :feve:

http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...528&cat=545 SHERLOG COUPE, no konečně si někdo pohrál se Škodovkou,dnes byl v autosalonu a je to perfektní práce (navíc schváleno pro provoz v ČR a má platný TP) ..... :palec2:

Jo tak jsem na to dnes koukal,vypadá moc pěkně....hlavně jí slušej ty kolesa...fak povedený výběr...aspoň podle mě

akorát je to určitě OII?.....a ten motor 1,6...nic moc.......

koukal sem na autosalon taky a tohle auto mě fakt zaujalo.Jsou lidi co sou fakt šikovný.

Ten podvozek i s kolesy byly super, jen škoda toho motoru. Ale jak jste viděli, všechny auta se dají přihlásit na TP.

Jen třeba O2 nesmí mít žádné znaky Škodovky, protože to není Škoda, ale Sherlog Neo.

U nás na okruhu takhle nechali zapsat několik Škodovek Fabia I a Octavia RS z nulté série, které dostali od škodovky za kol5,

ovšem název auta bylo MTX II Elegance apod. a dělali to na ZÚOV.

akurat som dopozeral autosalon a to cupecko malo nieco do seba fakt sikovne ruky to chelo a um lol

ja som si zasa simol ze to prerobili z vybavy classic :blbec:

Tak to je to coupéé, já to zaspal :-)

Když jsem kdysi přestavovali offiko anglickou verzi OI na evropskou,taky jsme museli na výzkumák a také byla podmínka,že auto se nebude jmenovat Škoda.stavby jsou povolené,s tím maléry nejspou,pokud se používají homologované věci

Nechápu co je na tomto autě zvláštního? Vždyt to je normální seriovka,ne? :help:

pechy diiiiiiiiiky moc :palec2: :palec2: :palec2:

• Autor

obdivuhodny kus prace

Jo takhle! To je cupátko!!! No moc pěkné! Líbi se mi to :palec2:

No nejsem fanda těchto přestaveb - origo je origo. Uznávám však, že lidi jsou to šikovní.

Ani mně to vzhledově moc nezaujalo.

dyť to byla tragedie.. proč tam nedali dvoulitr proboha? Líbil se mi ten mega display..

Nekdo dela auta na vzhled a propagaci nekdo na jizdu a tohle asi tezko bude jezdit treba v moste...

Roberte: visdiš to...zrovna ten interier se mi vůbec nelíbi a ten vnitřek je prostě nějaký divny.Ale jinak nápad to je supr. :palec2:

pěkný pěkný...až na ten divnej výfuk.....ta obrazovka nemá chybu.... :palec2:

Já bych vyměnil kola a zdá se mi, že prdelka je divně zvedlá, nicméně někdo si s tím vážně dal pořádnou práci :palec:

No je zajimavy, ze kdyz uz si nekdo dava s tim tu hruzostrasnou praci s flexou a autogenem, nepouzije k tomu nejaky rozumny auto.... na druhou stranu classic 1.6 jeta dvakrat kolem koule mohla stat v bazaru cca 45 korun, takze kdyz by se jim to nepovedlo, nebyla by to takova skoda...

Myslim ze by to chtelo bocni listy, takhle ty dvere vypadaj hrozne vysoky.....jinak je to pekny...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.