adller Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Zdarec pánové, chci se zeptat má někdo lakované hagusy ?? Mám na autě hodně tmavou barvu a chtěl bych auto trošku oživit. Dát jim stříbrnou metlu stejnou jako na elektronech.... Nemá to tady už někdo z fora?? Editováno: 17. Květen 2009, autor: adller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 dřív se to tu někde řěšilo,myslímže někdo psal že se to loupe,já myslím že když seženeš někoho kdo ti prodá leptač alu a dobrej základ tak se to loupat nebude,v Budějkách je fa.Kovotex ta alu stříká práškem a neloupe se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nazdar. Vím že je to trošku od tématu ale nebylo by lepší Hagusy spíš vyleštit to by se pak určitě neloupaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 a co komaxit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nazdar. Vím že je to trošku od tématu ale nebylo by lepší Hagusy spíš vyleštit to by se pak určitě neloupaly kraje sou plastove!kdyz se to dobre udela tak se to neloupe vubec se toho nebat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Zdarec pánové,chci se zeptat má někdo lakované hagusy ?? Mám na autě hodně tmavou barvu a chtěl bych auto trošku uživit. Dát jim stříbrnou metlu stejnou jako na elektronech.... Nemá to tady už někdo z fora?? Na milotecu jsem nasel toto: http://www.milotec.net/dekory-stresnich-li...ia-ii-combi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Na milotecu jsem nasel toto: http://www.milotec.net/dekory-stresnich-li...ia-ii-combi.htm U toho MILOTECu se mi líbí to upozornění: Připevnění originálních příčníků na střešní ližiny s namontovanými dekory není možné. Potom ale nechápu, na co takové "hagusy" jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdarec pánové,chci se zeptat má někdo lakované hagusy ?? Mám na autě hodně tmavou barvu a chtěl bych auto trošku uživit. Dát jim stříbrnou metlu stejnou jako na elektronech.... Nemá to tady už někdo z fora?? Když ti to udělá dobrej lakýra, tak není problém a neloupe se to, a vyjde to leciněji jak od Škody za 9.500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda a50 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 autolakyrnik praha v pripade dotazu piste na autolakyrnikVeteranu@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.