mira Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 kluci....přemýšlíme s přítulkou že by jsme někam na víkend...třeba víkend v lázních či nějakém penzionu kde by byl program..masáže..bazén atd...ale vůbec nemůžeme vybrat..bud mají obsazeno nebo nevyhovuje...byl jste někdo někde u nás a mohl by jste doporučit....dík...prosím o odkaz nebo kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Já byl na prodlouženém víkendu v hotelu Felicitas (lázně) v Poděbradech a bylo to tam super. http://www.laznefelicitas.cz/index_cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jooo...poděbrady..:-)ale radši bych třeba jižní čechy:-)))jsem Kolíńák takže poděbrady mám vedle..:-)))radši tam kde to neznám....ale dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Já byl na prodlouženém víkendu v hotelu Felicitas (lázně) v Poděbradech a bylo to tam super. http://www.laznefelicitas.cz/index_cz.html no mě se to naopak mooc líbí díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Z vlastní zkušenosti doporučuji třeba tohle http://www.infinit.cz/news.php?category=ne...&article=52 Já i manželka jsme byli v Brně mooooooc spokojeni a krásně jsme si to tam užili Editováno: 15. Únor 2009, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Myslím,že to není tak dávno,co se to tady probíralo.příspěvku bylo dost.Jinak krásné je to v PLR ve Wisle. Jinak osobně bych si vzal třebas volno již v pátek a jel do tropical Island v Německu.Zaplatíš vstup a můžeš tam být dokut z tama neodejdeš.Vezmeš karimatku,najdeš palmu a chrápeš tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Cosby já vím....ale hledej to že jo:-)))jinak tropical v německu jsem absolvoval minulý rok:-)až na to hafo lidí to jde....dobrý zážitek... Editováno: 15. Únor 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Vyraž na Slovensko do termálů Bešenová vřele doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Z vlastní zkušenosti doporučuji třeba tohle http://www.infinit.cz/news.php?category=ne...&article=52 Já i manželka jsme byli v Brně mooooooc spokojeni a krásně jsme si to tam užili Joj Snike tys byl u nás na hotelu ve Welnes jo to seš dobrej sebevrah,já znám dokonale zázemí tohohle Welnes a nevlez bych tam ani v ochránném oděvu. obzvláště vířivka ta stojí za to(předpokládám,že tam sis taky nejvíc užil. Ale ne nechci ti kazit příjemný zážitek a doufám že zas někdy navštívíš Hotel Santon. Ahoj Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 můžu doporučit toto: http://www.francispalace.cz/ hotel je nově udělaný, personál se umí chovat a je velice příjemný, za velmi dobrou cenu jsou kvalitou na úrovni drahých hotelů. Ono mnohdy by se drahý hotel od nich mohl učit. A máš to zhruba tam, kde bys chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Skus thermal Besenova alebo Rajecke Teplice na Slovensku, velmi dobry pomer cena a kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Můžu doporučit Rajecké Teplice, hotel Aphrodite, je to sice dražší, ale byl jsem nadmíru spokojený. Wellness Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jo... take jsem tam nedavno byl udelat si odpocinkovy vikend a mohu doporucit, ale je lepsi tam jet pres tyden a byt pripraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 bešenová moc nebrat... ve vnitř to jde ale ten venkovní zazén je docela humáč ... pro hlapy to je celkem jedno ale moje paní.. tam už nechce ani za nic... ale zase docela zážitek .. voda + 40 a venku - 10 .. to bylo docela good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ahoj, já můžu doporučit wellness hotel Horizont na Šumavě. Byli jsme tam na 4 dny na wellness coctail pobytu a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Joj Snike tys byl u nás na hotelu ve Welnes jo to seš dobrej sebevrah,já znám dokonale zázemí tohohle Welnes a nevlez bych tam ani v ochránném oděvu. obzvláště vířivka ta stojí za to(předpokládám,že tam sis taky nejvíc užil. Ale ne nechci ti kazit příjemný zážitek a doufám že zas někdy navštívíš Hotel Santon. Ahoj Ororo. Zdravotně jsme přežili v pohodě, krásně jsme si odpočinuli a ve vířivce jsme samozřejmě z možných zdravotních rizik hooooodně krotili. Jestli tam zase někdy pojedeme, tak se jistě ti předem ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já byl před týdnem na Bešeňové a v Tatralandii a kousek od Bešeňpové-Lůčky a vše super.Za tzýden jedeme tu Wislu.včera jsem se tam byl jen mrknout a luxus jak kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.