Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kluci....přemýšlíme s přítulkou že by jsme někam na víkend...třeba víkend v lázních či nějakém penzionu kde by byl program..masáže..bazén atd...ale vůbec nemůžeme vybrat..bud mají obsazeno nebo nevyhovuje...byl jste někdo někde u nás a mohl by jste doporučit....dík...prosím o odkaz nebo kontakt...

Vloženo

jooo...poděbrady..:-)ale radši bych třeba jižní čechy:-)))jsem Kolíńák takže poděbrady mám vedle..:-)))radši tam kde to neznám....ale dík...

Vloženo

Myslím,že to není tak dávno,co se to tady probíralo.příspěvku bylo dost.Jinak krásné je to v PLR ve Wisle.

Jinak osobně bych si vzal třebas volno již v pátek a jel do tropical Island v Německu.Zaplatíš vstup a můžeš tam být dokut z tama neodejdeš.Vezmeš karimatku,najdeš palmu a chrápeš tam. :D

Vloženo (editace)

Cosby já vím....ale hledej to že jo:-)))jinak tropical v německu jsem absolvoval minulý rok:-)až na to hafo lidí to jde....dobrý zážitek...

Editováno: , autor: mira
  • o 3 týdny později...
Vloženo
Z vlastní zkušenosti doporučuji třeba tohle http://www.infinit.cz/news.php?category=ne...&article=52 ;) Já i manželka jsme byli v Brně mooooooc spokojeni :palec2: a krásně jsme si to tam užili :prc::wub:

Joj Snike tys byl u nás na hotelu ve Welnes jo to seš dobrej sebevrah,já znám dokonale zázemí tohohle Welnes a nevlez bych tam ani v ochránném oděvu. obzvláště vířivka ta stojí za to(předpokládám,že tam sis taky nejvíc užil. Ale ne nechci ti kazit příjemný zážitek a doufám že zas někdy navštívíš Hotel Santon. Ahoj Ororo.

Vloženo

bešenová moc nebrat... ve vnitř to jde ale ten venkovní zazén je docela humáč ... pro hlapy to je celkem jedno ale moje paní.. tam už nechce ani za nic...

ale zase docela zážitek .. voda + 40 a venku - 10 .. to bylo docela good...

• o 2 týdny později...
Vloženo
Joj Snike tys byl u nás na hotelu ve Welnes jo to seš dobrej sebevrah,já znám dokonale zázemí tohohle Welnes a nevlez bych tam ani v ochránném oděvu. obzvláště vířivka ta stojí za to(předpokládám,že tam sis taky nejvíc užil. Ale ne nechci ti kazit příjemný zážitek a doufám že zas někdy navštívíš Hotel Santon. Ahoj Ororo.

Zdravotně jsme přežili v pohodě, krásně jsme si odpočinuli a ve vířivce jsme samozřejmě z možných zdravotních rizik hooooodně krotili. Jestli tam zase někdy pojedeme, tak se jistě ti předem ozvu ;)

Vloženo

Já byl před týdnem na Bešeňové a v Tatralandii a kousek od Bešeňpové-Lůčky a vše super.Za tzýden jedeme tu Wislu.včera jsem se tam byl jen mrknout a luxus jak kráva

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...