Jelínek Jiří Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Potřeboval bych poradit, či nasměrovat. Dosluhuje mi tlumič umístěný na kladce u řemenu na motoru AHF 1,9 TDI. Vytekla z něho náplň. Vyndal jsem ho, ale je to celé zalisované, rozebrat se nedá. V servisu mi řekli, že se samotný tlumič neprodává a musí se koupit i s kladkou za cca 3000,-Kč. Je to pravda, nebo někdo ví kde sehnat jenom tlumič a případně za kolik? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kontaaktuj člena fora SEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak tak, montoval jsem ho od něj minulý týden... Lépe neseženeš Každopádně se jedná o celý napínák s tlumičem, samotný tlumič se opravdu sehnat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak tak, montoval jsem ho od něj minulý týden... Lépe neseženeš Každopádně se jedná o celý napínák s tlumičem, samotný tlumič se opravdu sehnat nedá. ááále dá - jen hledat http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ac-octavia.html za 750,- to jde, místo 1850 - 2000Kč za celý komplet - je otázka co ta kladka a ložisko v ní - kolik settisíc km vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.