Blacky Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Mnooo cernou i bilou sem videl a bez dalsich doplnku je to nic moc. Mato kde kdo, takze to neni nic originalniho. Stribrna nevim to sem jeste nepotkal. Ale moc mi to k tomu neladi. Fakt zalezi na vkusu kazdyho soudruha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 bilou ma wejw a cernou losky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNx Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 ta bila neni spatna, jenze ja mam strach ze hned ta bila bude spinava a vsechno na ni svitit, v tom si myslim by cerna byla lepsi az na to vedro v lete a stribrna tj divny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Janka- Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Měla bych dotaz na majitele polepených střech. Máte někdo zkušenost jak se folie chová se střešním nosičem? Hlavně tedy na na krátké verzi, kde se zahrádka chytá pod rantl dveří, tak jestli to nedělá neplechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nomil Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Po uplynutí záruky jsem dodělal svůj púvodní požadavek (škoda neměla bílou pro mou barvu v nabídce) a nechal udělat polep.(4500Kč) Spokojenost,nyní auto hezky ožilo (více lidí se hned ptalo,jestli jsem koupil nové) a hlavně už nemívám tak rozpálenou střechu. Rozdíl teplot je obrovský,modrá mívá tak 50-53°C,bílá o asi 20°C méně ! (měřil jsem infra teploměrem) Také tapecírovaní uvnitř konečně netopí ! Mám i dodatečný vnitřní teploměr a maximálky dosahované v letních vedrech klesly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.